Moritz Basilico

Acteur

Moritz Basilico is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Was für ein schöner Tag

2005 | Komedie

Duitsland 2005. Komedie van Rolf Silber. Met o.a. Werner Meyer, Moritz Basilico en Katharina Böhm.

Robert Falk is employé bij een bank en moet beslissen over het uitgeven van leningen. Zonder te aarzelen kan hij ervoor zorgen dat mensen hun baan verliezen, zo ook in het geval van Lara, die haar uitgeverij wilde redden. Van de een op de andere dag overkomt het hem echter zelf en dan ontmoet hij Lara weer.

Ein Geschenk des Himmels

2005 | Komedie, Romantiek

Duitsland 2005. Komedie van Olaf Kreinsen. Met o.a. Walter Stiller, Suzan Anbeh, Moritz Basilico, Heinrich Schmieder en April Hailer.

Het scenario van Marcus Hertneck is van het begin tot het einde voorspelbaar. Gelovige weduwe Susanna Samel (Anbeh), moeder van de achtjarige deugniet Tim (Basilico), woont in een kleine plaats in Zuid-Duitsland. Peter Pfefferle (Schmieder), die nog geloviger is dan zij, zou haar graag willen trouwen. De relatieve rust wordt verstoord als Susanna bij notaris Faigle (Spiess) geroepen wordt voor de opening van het testament van de zojuist overleden eigenaresse van het grote huis, waarin zij een etage huurt. Ook de zoon van de overledene, Johannes Martin (Sittler), is aanwezig. Johannes, die 'Johnny John' genoemd wordt, is advocaat in Frankfurt. Hij steekt diep in de schulden en hij is ontslagen bij de praktijk, waar hij werkte. Hij zet grote ogen op als blijkt dat Susanna het huis geërfd heeft en hij niet. Nu probeert hij met juridische foefjes aan de gemiste erfenis te komen. Onbenulligheid is troef, maar de beelden zijn aardig, de bekrompen gemeenschap is redelijk geportretteerd en de personages zijn aantrekkelijk, behalve die van Schmieder, maar die speelt dan weer geloofwaardig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Moritz Basilico op televisie komt.

Reageer