Hamzi Nasrallah

Acteur, Art Director

Hamzi Nasrallah is acteur en art director.
Er zijn 4 films gevonden.

Taif al Madina

2000 |

Frankrijk/Libanon 2000. Jean Khalil Chamoun. Met o.a. Christine Choueiri, Ammar Chalak, Majdi Machmouchi, Rami Bayram en Ahmed Azzeïn.

Comment t'expliquer, Mère?

1998 |

Libanon/Frankrijk 1998. Hassan Zbib. Met o.a. Hassan Zbib en Maryam Zbib-Hallal.

West Beyrouth

1997 | Drama, Familiefilm

Noorwegen/België/Frankrijk/Libanon 1997. Drama van Ziad Doueiri. Met o.a. Remi Doueiri, Mohamad Chamas, Rolande Amin, Nasman Salhi en Mouhidine Guerra.

De Libanees Ziad Doueiri debuteerde met deze tijdens het Rotterdamse Filmfestival vertoonde autobiografische film en liet zijn broertje de hoofdrol spelen. Doueiri had duidelijk baat van zijn werk als assistent-cameraman bij From dusk till dawn, want in deze film ziet Beirut in de jaren zeventig er indrukwekkend echt uit, met gebombardeerde straten en de laatste resten van welvarende tijden. Het verhaal gaat over twee vriendjes die ondanks het opkomen van de burgeroorlog bezig zijn met jongens-dingen: fietsracen, rondschooien en gefascineerd zijn door vrouwelijk schoon. Hoe interessant West Beyrouth ook oogt, echt drama en ruimte voor identificatie ontbreekt en dat wreekt zich. (IdH/VPRO Gids)

Taxi service

-1 | Korte film

Zwitserland. Korte film van Alaxandre Monnier en Elie Khalifé. Met o.a. Hamzi Nasrallah, Ziad F. Abouabsi en Iyad El Bacha.

Tarek is een taxichauffeur in Beiroet. In zijn oude mercedes vervoert hij mensen door steeds wisselende landschappen. Maar dan vraagt een klant aan Tarek hem af te zetten bij een gekkenhuis

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hamzi Nasrallah op televisie komt.

Reageer