Aldo Barbero

Acteur

Aldo Barbero is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tiempo de revancha

1981 | Thriller

Argentinië 1981. Thriller van Adolfo Aristarain. Met o.a. Federico Luppi, Haydée Padilla, Julio De Grazia, Ulises Dumont en Rodolfo Ranni.

Luppi, een van de meest eminente acteurs van Zuid-Amerika, grossierde in loftuitingen na zijn indringende optreden als explosievenexpert Pedro Begoa, een voormalig vakbondslid, die doet alsof hij stom is geworden bij een ongeluk in een kopermijn. Hij eist een enorme schadevergoeding, maar moet daartoe jarenlang sprakeloos blijven, terwijl hij voortdurend bespionneerd en op wrede wijze getart wordt door het aangeklaagde bedrijf. De spannende plot van schrijver-regisseur Aristarain is wel opgevat als een verholen protest tegen het onderdrukkende Argentijnse militaire regime van die tijd. Als dat zo is, kan de conclusie alleen maar zijn dat politieke martelaren complexere motieven hebben dan hun aanhangers soms denken. Camerawerk van Horacio Maira. Meervoudig bekroond. Engelstalige titel: TIME FOR REVENGE.

Mujer, Una

1975 | Drama

Argentinië 1975. Drama van Juan José Stagnaro. Met o.a. Cipe Lincovsky, Frederico Luppi, Maria Vaner, Victor Laplace en Soledad Silveyra.

Een vrouw (Lincovsky) doodt uit wraak de moordenaar van haar vader. Ze wordt tot zeven jaar gevangenisstraf veroordeeld, maar haar man (Luppi) wacht op haar, hoewel hij zijn eenzaamheid oplost door carrière te maken en een minnares te nemen. De gevangenisstraf is niet zonder psychologische gevolgen gebleven, en als de vrouw inziet dat ze haar verloren tijd niet kan inhalen, moet zij samen met haar man een nieuw leven opbouwen en het verleden in de loop der komende tijd verwerken. Debuutfilm van Stagnaro met goede spelprestaties.

El venganza del sexo

1967 | Horror, Erotiek, Sciencefiction

Argentinië 1967. Horror van Emilio Vierra. Met o.a. Richard Bauleo, Gloria Prat, Aldo Barbero, Susan Beltran en Justin Martin.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aldo Barbero op televisie komt.

Reageer