Antonio Cantafora: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Intervista

1987 | Documentaire, Fake documentaire, Komedie

Italië 1987. Documentaire van Federico Fellini. Met o.a. Federico Fellini, Marcello Mastroianni, Sergio Rubini, Maurizio Mein en Lara Wendel.

Deze Fellini-film zal al zijn fans over de hele wereld groot genoegen verschaffen, want het is een grandioze reis langs de persoonlijke herinneringen van de maestro. De film lijkt op een verjaardagsfeest en valt dan ook samen met het 40-jarig jubileum van Cinecittá. Deze documentaire zit vol olifanten en even dikke vrouwen, spectaculaire decors en platvloerse lieden die elkaar schuttingwoorden naar het hoofd slingeren, meestal lief bedoeld. De scène waarin Fellini met Mastroianni op bezoek gaat bij Ekberg is betoverend. Een fascinerende en onderhoudende film. Werd in de V.S. pas in 1992 voor het eerst vertoond. Het camerawerk is van Jean-Claude Giudicelli.

Carambola

1974 | Komedie, Western

Spanje​/​​Italië 1974. Komedie van Ferdinando Baldi. Met o.a. Paul Smith, Michael Colby, Horst Frank, William Bogart en Pino Ferrara.

In Mexico breekt een nieuwe revolutie uit. De V.S. staken de wapenleveranties, maar toch blijft het Mexicaanse leger over een grote hoeveelheid oorlogstuig beschikken. Een raadsel dat moet worden opgelost door twee vrolijke avonturiers. Een film met veel vaart en soms aardige grappen rond een onbekommerd duo, geschoeid op de leest van de Hill/Spencer-combinatie, maar met zeer weinig oorspronkelijkheid.

Gli orrori del castello di Norimberga

1972 | Horror

Duitsland​/​​Italië 1972. Horror van Mario Bava. Met o.a. Antonio Cantafora, Joseph Cotten, Elke Sommer en Massimo Girotti.

De Amerikaanse student Peter Kleist duikt in Oostenrijk in het verleden van zijn voorvader, de kasteelheer en aartssadist Otto von Kleist. Wanneer Peter voor de grap een bezweringsformule reciteert, komt de 'Bloedbaron', die een heks levend liet verbranden, tot leven. Simpelmansplot met moordgeest fungeert uiteraard slechts als kapstok voor Bava's gotisch-barokke sfeertekeningen. Helaas hebben die evenmin het niveau van eerder en later werk. De scène waarin de bekoorlijke Sommer, op de vlucht voor de psychoot, door nevelige steegjes holt is niettemin fantastisch. Fraaie muziek van Stelvio Cipriani.