Judy McIntosh

Acteur

Judy McIntosh is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ebbtide

1994 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten/Australiƫ 1994. Thriller van Craig Lahiff. Met o.a. Harry Hamlin, Judy McIntosh, John Waters, Susan Lyons en John Gregg.

Jeff Warren (Hamlin) is een eerlijke, recht-door-zee-gaande advocaat, wat een zeldzaamheid is in zijn beroep. Zijn collega, die met een zaak bezig was, waarbij een chemisch bedrijf betrokken was, komt onder verdachte omstandigheden om het leven. Door vervuiling van het bedrijf zou een jongetje bij het vissen overleden zijn. Jeff neemt de zaak over en krijgt te maken met de vrouw van de fabrieksdirecteur, Ellen Fielding (McIntosh). Voordat Jeff het weet, zit hij in een relatie met haar gevangen, nog voordat de kijker beseft, is de film die begon als een milieuthriller, getransformeerd in een griezelige seksfilm die tegen de porno aanhangt. De problematiek wordt met grote stappen benaderd en de oplossingen worden met grove middelen aangedragen, wat te 'danken' is aan het ongeloofwaardige scenario van Robert Ellis. Camerawerk van Steve Arnold.

The Grasscutter

1988 | Thriller

Nieuw-Zeeland/Verenigd Koninkrijk 1988. Thriller van Ian Mune. Met o.a. Ian McElhinney, Frances Barber, Martin Maguire, Judy McIntosh en James Coyle.

Een gewapend lid (McElhinney) van de protestante fractie in Noord-Ierland, die dienst doet, ontdekt dat het terroristische probleem niet schuilgaat in de controverse Protestanten vs Katholieken, maar veel meer te maken heeft met hebzucht en criminaliteit. Uit walging slaat hij door met als gevolg dat 23 voormalige collega`s achter de tralies belanden. Hij krijgt de gelegenheid met vrouw Barber en zoon Maguire naar Nieuw-Zeeland af te reizen en daar een nieuw bestaan op te bouwen. Acht jaar later als dat gelukt is, inclusief een verblindende ma[KA4]itresse (McIntosh), komt men wraak nemen. Realistische tv- film, vlot van tempo, veel actie en stunts (van Peter Bell) met overtuigend spel naar een gedegen scenario van Roy Mitchell. Maguire's filmdebuut.

Ngati

1987 | Drama

Nieuw-Zeeland 1987. Drama van Barry Barclay. Met o.a. Wi Kuka Kaa, Judy McIntosh, Ross Girven, Connie Pewhairangi en Michael Tibble.

De Ngati is een Maori-stam, die tot de oorspronkelijke bewoners van Nieuw Zeeland behoren. Een jongeman komt in een dorpje terecht en maakt kennis met hen. Algauw ontdekt hij dat ze over gaven beschikken, die voor gewone stervelingen onbekend zijn. Interessante film voor wie zich in de materie wil verdiepen. Gesitueerd rond 1948.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Judy McIntosh op televisie komt.

Reageer