Frank Ramírez

Acteur

Frank Ramírez is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Técnicas de duelo

1988 | Komedie

Cuba/Colombia 1988. Komedie van Sergio Cabrera. Met o.a. Frank Ramírez, Humberto Dorado, Florinda Lemaitre en Vicky Hernández.

In een ingeslapen dorpje wordt de rust verstoord door het dreigende duel op leven en dood tussen de bovenmeester en de slager die vroeger goed bevriend waren en elkaars kameraden in de politieke strijd. De burgemeester ziet zijn kans en slaagt erin met medewerking van de politie om de oppositie te decimeren. Een geestige film, boordevol ironie.

Milagro en Roma

1988 | Komedie

Colombia/Spanje 1988. Komedie van Lisandro Duque Naranjo. Met o.a. Frank Ramírez, Gerardo Arellano, Amalia Duque García en Santiago Garcia.

Als hij de stoffelijke resten van zijn familieleden naar een andere plek wil overbrengen, ontdekt een man dat het lijk van zijn kleine dochtertje, dat kortgeleden gestorven is, volledig intact gebleven is. Iedereen denkt dat er een wonder is gebeurd en de pastoor gaat met het lijkje op weg naar Rome om het daar te laten zien. Gebaseerd op Het lange en gelukkige leven van Mararito Duarte van García Márquez; een charmante en grappige film.

Condores no entierran todos los días

1983 | Historische film

Colombia 1983. Historische film van Francisco Norden. Met o.a. Víctor Morant, Frank Ramírez, Isabelle Corona, Santiago Garcia en Luis Chiappe.

Een film rondom het tragische bloedbad in Colombia in 1948, veroorzaakt door een treffen tussen de liberalen en de conservatieven. Gewelddadig, met een treffende rol van Ramírez, die de prijs van Beste Acteur kreeg op het Chicago Film Festival.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Ramírez op televisie komt.

Reageer