Jean Moulart

Acteur

Jean Moulart is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Adolescentes au pensionnat

1980 | Erotiek

Frankrijk 1980. Erotiek van Gérard Grégory. Met o.a. Stéphanie Mercier, Claire Brognard, Jose de la Cruz, Jean Moulart en Jean-Pierre Armand.

Aangezien ze op de rand van een faillissement staat, besluit de directrice van de kostschool Sainte-Amandine in de hoogste klas mannelijke externen toe te laten. Er meldt er zich echter maar één. Hoewel natuurlijk alle meisjes hem proberen te verleiden, laat hij zijn oog vallen op de onweerstaanbare, jonge lerares Grieks, wat de jaloezie opwekt van een zeer viriele gymnastiekleraar, die minder succes heeft gehad bij de mooie vrouw. Het wordt een schandaal. De jongen wordt van school gestuurd en de lerares Grieks gaat achter hem aan. Vanaf dat moment is een faillissement niet meer te voorkomen. Een verschrikkelijk misbaksel, gemaakt door god mag weten wie, met erotiek die nauwelijks zo mag heten. De slecht geregisseerde en volstrekt onbekende jonge acteurs, waarvan we sindsdien ook nooit meer iets hebben vernomen, zijn niettemin sympathiek. Zij behoeden het produkt voor een totale afgang. Ook bekend als AMOURETTES AU PENSIONNAT.

D'Hommes à homme

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Reinhard Brulle en Greco de Beau Paris. Met o.a. Claude Loir, Julien Cubano, Jean Moulart, Arsouille en Robert Sanchez.

Gevoelsverbindingen van twee jonge homoseksuelen met tussenkomst van een ander stel en van prostituées. Jaloezie en verzoenend eind. Twee regisseurs voor dit onderwerp: daar begint de flop!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean Moulart op televisie komt.

Reageer