Petter Lindblad

Producer

Petter Lindblad is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Siv gaat logeren

2016 | Jeugdfilm, Familiefilm, Avonturenfilm

Zweden/Nederland 2016. Jeugdfilm van Catti Edfeldt en Lena Hanno. Met o.a. Astrid Lövgren, Lilly Brown, Henrik Gustafsson en Barry Atsma.

Siv gaat voor het eerst in haar leven logeren bij Cerisia, het nieuwe meisje in de klas. 's Avonds zijn veel dingen al een beetje anders dan Siv gewend is, maar 's nachts wordt het pas echt vreemd.

Johan en de Verenkoning

2014 | Animatie, Avonturenfilm

Zweden/Denemarken 2014. Animatie van Esben Toft Jacobsen.

Johan heeft, zolang hij zich kan herinneren, met zijn vader op zee geleefd. In ieder geval vanaf zijn derde, toen zijn moeder plots verdween. Johan houdt van het schip waarop hij leeft. Het heeft een serre waarin wortelen groeien en het schip heeft visnetten. Johan is dol op duiken en goed met mechanica. Daarom helpt hij zijn vader met het repareren van hun schip. Op een dag, als vader inkopen doet en Johan even alleen is, krijgt hij een noodoproep met aanwijzingen over waar zijn moeder mogelijk is.

De geweldige beer

2011 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

Denemarken 2011. Animatie van Esben Toft Jacobsen.

Wat doet een elfjarig jongetje dat in een afgelegen woud ontdekt dat hij in een pootafdruk staat waar een caravan in past? Met voortent? In De reusachtige beer (letterlijke vertaling) gaat het onderhavige kereltje dieper het bos in, want tijdens de logeerpartij bij opa is zijn kleine zusje verdwenen in het bos. Het is het begin van een fantastische animatiefilm over fabelachtige dieren en vertederende broer-zusstrubbelingen tegen de achtergrond van een tegelijkertijd duister én lieflijk getekend noordelijk boslandschap. Behoorlijk eng, zal de allerkleinsten de stuipen op het lijf jagen.

op televisie
1 uitzending

Siv gaat logeren (2016) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
vrijdag 04 januari
NPO 3
11:00 - 12:15

Reageer