Elizabeth Marmur

Acteur

Elizabeth Marmur is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Blood

1999 | Sciencefiction, Horror

Verenigd Koninkrijk 1999. Sciencefiction van Charly Cantor. Met o.a. Adrian Rawlings, Elizabeth Marmur, Lee Blakemore, Amelda Brown en Paul Herzberg.

Lix (Blakemore) is een ongewoon meisje van twintig. Ze zit vastgebonden aan een stoel in de kelder van een vervallen landhuis. Drie mannen van middelbare leeftijd doen zich, boven in een appartement, tegoed aan haar bloed. De briljante geneticus Carl Dyson (Rawlings) bevrijdt Lix van deze kwelling. Hij vervalst een aantal documenten om te doen uitschijnen dat Lix zijn zuster is. Dit is het minste dat hij voor haar kan doen, want Carl cre[KA3]eerde het meisje twintig jaar geleden in zijn laboratorium. Hij wou een wezen scheppen waarvan het bloed iedere ziekte zou kunnen genezen. Het experiment lukte, maar had een bijverschijnsel: het bloed van Lix werkte als een enorm krachtig en verslavend middel. Een poging om de vampierenmythe om te keren: mensen jagen op het bloed van een kunstmatig verwekt wezen. Het gegeven is op zijn minst interessant, maar de uitwerking is dat minder. Op bepaalde momenten weet de toeschouwer gewoonweg niet waar debuterend regisseur/scenarist Cantor naartoe wil. Misschien had hij beter het scenario geschreven en de verfilming aan iemand met meer ervaring overgelaten. Een spijtige (maar interessante) mislukking. Fotografie is van Katie Swain.

Lifeline to Victory

1995 | Oorlogsfilm

Canada/Verenigde Staten 1995. Oorlogsfilm van Eric Till. Met o.a. Michael Riley, Simon Reynolds, Michael Hogan, Henry Czerny en Robyn Stevan.

Claustrofobisch WO II drama dat zich afspeelt op de Atlantische Oceaan in de ijskoude wateren niet ver van IJsland. Een Canadese oorlogsbodem moet een konvooi begeleiden. Voor het merendeel van de bemanning op het slecht uitgeruste fregat is het de eerste kennismaking met het ruime sop. Het is geen vrolijke reis, want Duitse U-Boten liggen op de loer. Het is algemeen bekend dat heel wat koopvaardijschepen naar de kelder gaan en wie overboord springt in het ijswater wordt eerder aan zijn lot overgelaten dan aan boord genomen, zelfs niet door de vijand. Toneelmatige tv-film met angsten en spannigen aan boord.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elizabeth Marmur op televisie komt.

Reageer