Luis Lucía is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Entre dos amores

1972 | Drama, Musical

Mexico/Spanje 1972. Drama van Luis Lucía. Met o.a. Manolo Escobar, Irán Eory, Isabel Garcés en Inma de Santis.

Een zanger aarzelt tussen twee vrouwen. Het klassieke knoeiwerk dat gemaakt werd ten dienste van de al aftakelende Manolo Escobar. Deze keer in het genre van een feuilleton, dat bij het Mexicaanse publiek zo in de smaak valt.

la Novicia rebelde

1971 | Komedie, Musical

Spanje 1971. Komedie van Luis Lucía. Met o.a. Rocío Dúrcal, Guillermo Murray, Isabel Garcés en Angel Garasa.

De tweede versie die Luis Lucía maakte van de roman LA HERMANA SAN SULPICIO, nu onder een andere titel en op muziek. Wat de rest betreft is het een onbelangrijke film.

La Orilla

1970 | Romantiek, Oorlogsfilm

Spanje 1970. Romantiek van Luis Lucía. Met o.a. Julián Mateos, Dyanik Zurakowska, María Dolores Pradera en Yelena Samarina.

Tijdens de Burgeroorlog verandert een anarchistische luitenant van ideologie als hij een lief meisje leert kennen dat voorstandster is van de regering Franco. Typische soap-opera uit de Franco-tijd.

Un Angel tuvo la culpa

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Luis Lucía. Met o.a. José Luis Ozores, Emma Penella, Amparo Rivelles, Roberto Camardiel en Alfredo Mayo.

Een dwaas, op wiens naam een groot bedrag op de bank is gestort, besluit uiteindelijk de bankbiljetten te verdelen onder de behoeftigen. Deze onduidelijke sociale komedie wordt bevolkt door in Spanje bekende acteurs en werd gemaakt door een populaire hoewel middelmatige regisseur.

La Vida en un bloc

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Luis Lucía. Met o.a. Alberto Closas, Elisa Montés, María Asquerino en José Luis Ozores.

Een zeer precieze arts schrijft alles op in zijn blocnote die hij altijd bij zich draagt...De fotografie is van een van de meest opmerkelijke Spaanse cameramensen, Cecilio Paniagua.