David Fuhrer

Acteur

David Fuhrer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hi-Life

1998 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1998. Romantiek van Roger Hedden. Met o.a. Katrin Cartlidge, Charles Durning, Daryl Hannah, Moira Kelly en Peter Riegert.

Het loopt tegen kerstmis. Jimmy (Stoltz) is negenhonderd dollar schuldig aan amateur bookmaker Fatty (Durning). Hij laat zijn liefje Susan (Kelly) opdraven om het geld aan haar broer Ray (Scott) te vragen onder het voorwendsel dat ze zwanger is en een abortus wil. Deze belooft het geld bij elkaar te krijgen door openbare schulden te innen. Samen met April (Cartlidge) zet hij zich op weg. Ondertussen laat Fatty Jimmy volgen door zijn handlanger Minor (Riegert) die een plannetje heeft opgezet om Jimmy te beroven zo gauw deze het geld bij elkaar heeft. Ook Maggie (Hannah), Jimmy's zus en Ray's ex-liefje, wil haar steentje bijdragen. Een cynische romantische komedie met een resem aan verwikkelingen die het geheel erg complex, maar best te volgen, maken. De dialogen zijn schitterend en de personages best geloofwaardig. En kerstmis loopt als een rode draad doorheen het geheel. Het geheel doet denken aan AFTER HOURS, maar haalt nergens hetzelfde niveau. Toch blijft het best te pruimen. Een goede raad: blijf zitten tot na de eindgeneriek. Regisseur Hedden schreef zelf het scenario. Fotografie is van John Thomas. Dolby Digital.

Monster High

1990 | Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1990. Fantasy van Rüdiger Poe. Met o.a. Dean Iandoli, Richard Marriott, Diana Frank, Kevin Dominguez en David Fuhrer.

Een ondeugende demoon die de opdracht heeft om de Aarde te vernietigen, begint zijn karwei door op een high-school de leerlingen een aantal duivelse poetsen te bakken. Deze dwaze, griezelfilm-persiflage met weinig gedisciplineerde spelers bevat een aantal goede speciale effecten, maar te weinig goede grappen. Wie niet gelooft dat de regisseur met zijn echte naam in de credits vermeld staat, moet zijn hand opsteken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Fuhrer op televisie komt.

Reageer