Meng Fei

Acteur

Meng Fei is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Secret of Shaolin Poles

1981 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1981. Actiefilm van Au Yang-Chun. Met o.a. Meng Fei, Shoji Kasada, Delon Tam en Chang Yi.

De patriot Fang Shih-Yu wordt achtervolgd door het Chingleger en krijgt bovendien te maken met de Japanse bokser Dragon Lee, met wie hij een duel aangaat. Het wat langdradige scenario wordt soms verrassend door de ingehouden strijdtaferelen en een zekere creatieve verbeeldingskracht.

Return of Bruce

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Chiang Hung. Met o.a. Yeo Pnom-Yee, Meng Fei en Lo Lieh.

Kung Fu-expert Wong Lung reist naar Manila om zijn verdwenen oom te zoeken. Hij raakt slaags met de bende van topgangster Cross, die handelt in meisjes, drugs en diamanten. Deze Filippijnse Bruce Lee-epigoon is in een uiterst kwaadaardig werkje in de weer. Dialoogscènes zijn uiterst naïef en wee. Keiharde kung fu-duels.

5 Shaolin Masters

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Chang Cheh. Met o.a. David Chiang, Ti Lung, Fu Sheng, Chi Kang-Chung en Meng Fei.

Chin-Dynastie. Manchu-troepen slaags met Ming-gezinde elementen. Vijf elite-krijgers keren zich tegen Manchu-bewind. Afwisselend routineus en fascinerend.

The Prodigal Boxer

1974 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1974. Actiefilm van Chai Ying-Min. Met o.a. Meng Fei, Chun Wah-Lung, Pa Hung, Wong Ching en Chun Nan.

Opnieuw een plot rond rivaliserende sportinstituten. Dit snerpend kung fu-werkstuk is een treffend voorbeeld van wat wel genoemd wordt 'Chinese cinema of vengeance' en als zodanig leerzaam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Meng Fei op televisie komt.

Reageer