Catherine Serre

Acteur

Catherine Serre is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Le gendarme et les gendarmettes

1982 | Komedie

Frankrijk 1982. Komedie van Jean Girault en Tony Aboyantz. Met o.a. Louis de Funès, Michel Galabru, Maurice Risch, Claude Gensac en Catherine Serre.

De gendarme-brigade van Saint Tropez krijgt vier aantrekkelijke vrouwelijke stagiaires toegewezen, waardoor de discipline fiks in gevaar komt. Dan verdwijnen de dames een voor een, net op het moment dat de kolonel een inspectiebezoek heeft aangekondigd. Dit zesde deel uit de succes-serie heeft aan de beproefde formule niets anders toe te voegen dan een reeks afgetrapte, seksistische grappen. Deze film, de laatste van zowel regisseur Girault (assistent Tony Aboyantz voltooide de opnamen) als van De Funès, is een onwaardige afsluiting van beider carrières. Scenario van Jean Girault en Jacques Vilfrid. Camerawerk van Jean Boffety.

Je vais craquer

1980 | Komedie

Frankrijk 1980. Komedie van François Leterrier en François Letterier. Met o.a. Christian Clavier, Nathalie Baye, Maureen Kerwin, Marc Porel en Anémone.

Een geslaagde marketing-specialist en huisvader heeft literaire ambities die worden aangewakkerd door een ontmoeting met een oude vriend die inmiddels filmacteur is. Hij stort zich gretig in het artistieke 'wereldje', maar incasseert de ene afgang na de andere, terwijl er van zijn roman ook niets terecht komt. Cartoonist Gérard Lauzier die kunstluizen en salonrevolutionairen tot doelwit kiest, bedacht het effectief, venijnig scenario dat meer aansluit bij de Italiaanse dan bij de Franse satire-traditie. De regie is al te vlak, maar niet storend, ook niet voor het animo van de acteurs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Catherine Serre op televisie komt.

Reageer