Stewart Peterson

Acteur

Stewart Peterson is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Stranger at Jefferson High

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Lyman Dayton. Met o.a. Stewart Peterson, Philip Brown, Dana Kimmell, Jeff Chamberlain en Lachelle Price.

Een vaderloze tiener wordt kostwinner; hij verhuist met zijn familie van hun boerderij in Wyoming naar Los Angeles en komt daar terecht in de wereld van 'drag-racers', tienerstreken en kalverliefde. De schrijver, gelegenheidsregisseur Keith Merrill, had er oorspronkelijk een film met de titel RIVALS van willen maken.

Pony Express Rider

1976 | Western

Verenigde Staten 1976. Western van Hal Harrison Jr.. Met o.a. Stewart Peterson, Henry Wilcoxon, Buck Taylor, Maureen McGormick en Joan Caulfield.

Goede familiefilm met Peterson die in 1860 bij de Pony Express in dienst treedt om naar de man te zoeken die door hem van de moord op zijn vader verdacht wordt.

Seven Alone

1975 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1975. Familiefilm van Earl Bellamy. Met o.a. Dewey Martin, Aldo Ray, Anne Collins, Dean Smith en Stewart Peterson.

Een goede familiefilm die zich afspeelt in een woest en ruig gebied. Hij zal ook de jeugd zeer goed bevallen. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van zeven pionierskinderen die rond 1860 een gevaarlijke tocht van 3.200 kilometer naar het Westen voltooiden, nadat hun ouders onderweg omgekomen waren.

Against a Crooked Sky

1975 | Western

Verenigde Staten 1975. Western van Earl Bellamy. Met o.a. Richard Boone, Stewart Peterson, Geoffrey Land, Jewel Blanch en Henry Wilcoxon.

Een jongen op zoek naar zijn zuster wordt door Indianen ontvoerd; al te eenvoudige, ouderwetse western geschikt als familie-film.

Where the Red Fern Grows

1974 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1974. Familiefilm van Norman Tokar. Met o.a. James Whitmore, Beverly Garland, Jack Ging, Lonny Chapman en Stewart Peterson.

Een aantrekkelijke familiefilm over de toewijding van een jongen voor twee jachthonden, en hoe zijn ervaringen hem verantwoordelijkheidsgevoel bijbrengen en hem helpen volwassen te worden. Gesitueerd in Oklahoma in de jaren 1930-1940.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stewart Peterson op televisie komt.

Reageer