Stefan Murr

Acteur

Stefan Murr is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Katie Fforde: Du und ich

2016 | Drama

Duitsland 2016. Drama van Helmut Metzger. Met o.a. Nike Fuhrmann, Stefan Murr en Barbara Focke.

Charlotte is een succesvol ontwerpster en Alec een veelgevraagde architect. Alles in hun leven lijkt goed te gaan totdat Charlotte een aanrijding veroorzaakt. Niemand raakt gewond, maar het incident is de voorbode van veranderingen. Al snel na het ongeluk krijgt Charlotte last van pijn en een merkwaardig dof gevoel in haar benen.

24 Milchkühe und kein Mann

2013 | Romantiek, Komedie

Duitsland 2013. Romantiek van Thomas Kronthaler. Met o.a. Jutta Speidel, Robert Giggenbach en Stefan Murr.

De melkboerin en weduwe Elli leert via partnerbemiddeling de Afrikaan Raymond kennen. In de Beierse provincie veroorzaakt het ongelijke paar voor de nodige irritatie.

Baching

2008 | Drama

Duitsland 2008. Drama van Matthias Kiefersauer. Met o.a. Thomas Unger, Stefan Murr, Michael Fitz en Bernadette Heerwagen.

Heimat-films zijn terug van weggeweest dankzij een nieuwe lichting filmmakers die niet terugdeinst voor nostalgie in de Beierse Alpen. Met dien verstande dat de noodlijdende hoeves en schalkse Mädeln hebben plaatsgemaakt voor autobiografisch getinte overpeinzingen rond identiteit en vervreemding. Zoals in Baching, waarin dertiger Benedikt (Unger) na jaren Berlijn hoopt op vergiffenis in zijn geboortedorp Baching waar hij eerder in kennelijke staat een meisje doodreed. De ontvangst is ijzig maar zijn verlangen naar de (ingebeelde?) geborgenheid van de heimat valt niet te beteugelen. Meer eigentijdse heimat in oa Hierankl, Beste Zeit en Winterreise.

Und morgen Italien

2002 |

Duitsland 2002. Felix Haß. Met o.a. Kathi Leitner, Stefan Murr, Daniel Friedrich, Heidy Forster en Edeltraud Schubert.

Maria Kerner (Leitner) is weduwe. Sedert de dood van haar man houdt ze het hoofd boven water met een klein winkeltje in een achterafstraatje in M[KA3]unchen. Ze betaalt de rechtenstudie van haar zoon Richard (Murr), die zijn moeder al maanden wil vertellen dat hij opgehouden is met college lopen en strips tekent. Bovendien wil hij over twee weken vertrekken naar zijn vriendin Kimberly (Sembritzki) in Canada. Hij weet niet hoe hij deze smartelijke tijdingen moet brengen. Dan overlijdt een vriendin van Maria en zij erft een oude Alfa Romeo Spider, die ergens in Beieren in een schuur staat. Richard besluit om met zijn moeder het sportwagentje op te halen en haar dan het 'nieuws' te vertellen. Het wordt een reis met hindernissen, ontmoetingen met Italiaanse automonteurs, het wachten op onderdelen en het verlangen van Maria om naar Italië te gaan. Ze is voor het eerst na lange tijd weer verliefd en kan ieder probleem in de wereld verwerken. Gelukkig maar voor Richard... Het scenario van Armin Toerkell is een vrolijke ode aan de Alfa en de Beierse vrijstaat. De rollen zijn geloofwaardig. Het camerawerk van Klaus Eichhammer ziet er goed uit. Belangrijk is de film niet, maar je kunt er best mee ontspannen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stefan Murr op televisie komt.

Reageer