Dragomir Felba

Acteur

Dragomir Felba is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La Provocation

1991 | Komedie

YU/Frankrijk 1991. Komedie van Zivco Nikolic. Met o.a. Alain Noury, Dragana Mrkic, Boro Begovitch, Husein Cokic en Ljiljana Pecanac.

Na een dertigtal jaren in de V.S. te hebben gewoond, keert een man terug naar zijn geboortedorp in Montenegro en constateert dat er (nog) niets is veranderd. Zo wil zijn familie zich nog altijd wreken op de buren, omdat ze zich volgens de overlevering heel lang geleden schuldig hebben gemaakt aan smaad jegens hen. Hij laat zich dan ook voor een ander doorgaan om niet daarin betrokken te raken, maar makkelijk krijgt hij het sowieso niet. Een zich traag ontwikkelende zedenschets, van tijd tot tijd onderbroken door korte, aangrijpende scènes. Langdradige gedeelten en fouten in het acteren zijn van de parij, maar de personages komen natuurgetrouw over en zijn goed neergezet in hun omgeving, waarvan cameraman Savo Jovanovic de schoonheid op dichterlijke wijze sterker doet uitkomen.

Graf Bobby, der Schrecken des wilden Westens

1965 | Western

Oostenrijk 1965. Western van Paul Martin. Met o.a. Peter Alexander, Hanne Wieder, Gunther Phillip, Elisabeth Markus en Vladimir Medar.

Collega Freddy Quinn probeerde het tevergeefs op de serieuze toer in FREDDY UND DAS LIED DER PRÄIRIE, en nu moest Alexander in zijn Graf Bobby-vertolking met zijn kumpel Phillip Arizona bezoeken. Ze zijn sowieso een beetje gek dus nemen ze zich niet ál te serieus, en dat is maar goed ook. Schlagerfans en vooral fans van Alexander kunnen er misschien in een verloren uurtje enig amusement in vinden, maar als western is het ding niet te vreten. Heinz Gietz, auteur van vele schlagers, zorgde voor de muziek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dragomir Felba op televisie komt.

Reageer