Jeff Mandel

Regisseur

Jeff Mandel is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Robo-C.H.I.C.

1990 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Ed Hansen en Jeff Mandel. Met o.a. Kathy Shower, Burt Ward, Kip King, Hanson Baker en Manseul Rivers-Bland.

Een wetenschapper heeft een sexy en bionische misdaadbestrijdster (Playboy-playmate Kathy Shower in een goedkoop metalen kostuum) geschapen, die net op tijd komt om de stad te redden van een nucleaire ondergang, waarmee een ontevreden verdelger van ongedierte (Ward, Robin in Batman op tv) dreigt. Naar verluidt was deze parodie, waarin slecht wordt geacteerd, het onderwerp van een rechtzaak, omdat ROBOCOP zou zijn geplagieerd. Deze film verdient geen wettelijke aandacht, laat staan die van de kijker.

Elves

1990 | Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1990. Fantasy van Jeff Mandel. Met o.a. Dan Haggerty, Deanna Lund, Julie Austin, Borah Silver en Mansell Rivers-Bland.

Eigenlijk een zeer belachelijke fantasy-film met een zeer belachelijk verhaal over mystieke Neo-nazi-geleerden in Colorado Springs, die een nieuw superras willen creëren om het Vierde Rijk te stichten. Ze hebben hiervoor een elf met de juiste chromosomen, die gemeenschap moet hebben met een maagd op kerstavond. Er zit echter een incestueus subplot in de film dat eigenlijk wel goed is en de regie is zodanig dat het de kijker blijft bezighouden, terwijl de speciale effecten van de Fantasy Workshop adekwaat zijn. Austin is als maagd sympathiek en steelt de show; Haggerty doet het ook goed ondanks persoonlijke problemen tijdens de draaidagen. De andere spelers zijn goed gecast maar hun spelprestaties ongelijk. Omdat er maar één elf in de film voorkomt is de titel pregnant.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeff Mandel op televisie komt.

Reageer