Arlon Ober

Componist

Arlon Ober is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Operation Paratrooper

1988 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Frank De Palma. Met o.a. Joe Dallesandro, Martin Hewitt, Kimberly Beck en George Shannon.

Vince Rayner (Dallesandro), een geharde veteraan van de Vietnamoorlog, is jaren later commandant der parachutisten met de bijnaam `Engelen der Vernietiging`. Vince wordt ingehaald door zijn duistere verleden: hij liet tijdens de actie zijn dienstmaat in de steek achter de vijandelijke linies. Diens volwassen zoon Phil Cooper (Hewitt) volgt nu bij hem een opleiding zonder te weten wie Vince Rayner precies is. Vince slaat op hol en wil ten koste van alles Vietnam laten herleven. Wanneer Phil ontdekt dat Vince verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader, pakt hij de strijdbijl op. In hun duel maken beide mannen gebruik van de verschrikkelijkste armed-combat technieken. In deze film wordt andermaal bewezen hoe beperkt het talent van de ex-underground acteur Dallesandro is. Bovendien is de rolprent de zoveelste domme Vietnamsyndroomfilm uit een eindeloze rij met een onwaarschijnlijk slecht verhaal. Het scenario is van Bjorn Carlstrom, Terry Borst en regisseur De Palma naar een verhaal van Jan Guillou. Het camerawerk is van Karpo Acimovic-Godina.

Bloody Birthday

1986 | Horror

Verenigde Staten 1986. Horror van Ed Hunt. Met o.a. Susan Strasberg, José Ferrer, Lori Lethin, Melinda Cordell en Joe Penny.

Voorspelbare gruwelfilm: drie tijdens een zonsverduistering te vroeg geboren kinderen gaan moorden en zaaien dood, verderf en angst in hun woonplaats. De sheriff, de vader van een der kinderen is een van de eerste slachtoffers, zodat de moordenaartjes geen tegenspel meer hebben voor hun bloederige gewelddadigheden. Niet echt eng, omdat je alles van tevoren ziet aankomen, maar door goed spel redelijk genietbaar. Ook bekend als CREEPS.

Nightbeast

1982 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1982. Horror van Don Dohler. Met o.a. Tom Griffith, Karin Kardian, Jami Zemarel, Don Leifert en George Stover.

Een ruimteschip stort neer in de nabijheid van een klein stadje en uit het vaartuig daalt het gebruikelijke buitenaardse monster af, die mensen eet. Waardeloos, bloedig en bot. Alleen het monster is aardig gemaakt.

Hospital Massacre

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Boaz Davidson. Met o.a. Barbi Benton, Chip Lucia, Jon Van Ness, Den Surles en Lanny Duncan.

Een krankzinnige, die van Benton bezeten is, kwelt en pijnigt haar tijdens een routine onderzoekje in een groot ziekenhuis. Smakeloos, cliche[KA1]matig en zwaar paranoïde. Gefilmd met de werktitel X-RAY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arlon Ober op televisie komt.

Reageer