Lloyd Kino

Acteur

Lloyd Kino is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Chance Of A Lifetime

1991 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1991. Romantiek van Jonathan Sanger. Met o.a. Betty White, Leslie Nielsen, Ed Begley jr, Michael Tucci en Ann Turkel.

Een weduwe die al tien jaar de onderneming van haar man met ijzeren hand bestuurt, krijgt ze van de dokter te horen dat ze niet lang meer te leven heeft.

Forced Vengeance

1982 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1982. Actiefilm van James Fargo. Met o.a. Chuck Norris, Mary Louise Weller, Camilla Griggs, Michael Cavanaugh en David Opatoshu.

Een karatefilm die er uitziet alsof hij gemaakt is rond 1975 toen dit genre zijn hoogtepunt bereikte. Norris vecht in Los Angeles en Hong Kong tegen de misdaad, maar het blijft routinewerk.

A Taste of Hell

1974 | Oorlogsfilm, Thriller

Verenigde Staten/Filipijnen 1974. Oorlogsfilm van Basil C. Bradbury, Neil Yarema, Basil Bradbury en Neil Yarema en Basil Bradbury. Met o.a. John Garwood, William Smith, Liza Lorena, Vic Diaz en Lloyd Kino.

Tijdens WO II onderdrukken Japanse troepen een Filippijns dorpje, met alle gruwelen vandien. De gevechtsscène met het eindgevecht is walgelijk gewelddadig, de rest is walgelijk saai. Garwood, die de film ook geproduceerd heeft, speelt een mismaakte Amerikaanse soldaat die niets anders doet dan op de loer liggen. Het scenario is van co-regisseur Yarema. Het camerawerk is van Fred Conde.

Glass Houses

1972 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1972. Drama van Alexander Singer. Met o.a. Jennifer O'Neill, Bernard Barrow, Deirdre Lenihan, Ann Summers en Phillip Pine.

Dit tweederangs drama over ontrouw en incestueus verlangen is een klein beetje boeiend, maar op een enge manier. O'Neills eerste film, maar uitgebracht na RIO LOBO en SUMMER OF '42.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lloyd Kino op televisie komt.

Reageer