Peter Lind Hayes

Acteur

Peter Lind Hayes is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

The Yin And Yang Of Mr. Go

1971 |

Verenigde Staten 1971. Met o.a. Broderick Crawford, Burgess Meredith, Jeff Bridges, Peter Lind Hayes en James Mason.

Once You Kiss a Stranger

1969 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1969. Misdaad van Robert Sparr. Met o.a. Paul Burke, Carol Lynley, Martha Hyer, Peter Lind Hayes en Philip Carey.

Een nauwelijks verholen herverfilming van STRANGERS ON A TRAIN, met Lynley als een krankzinnige die golfspeler Burke in een bizarre intrige van 'wederkerige moord' sleept. Vlot, maar leeghoofdig en lachwekkend.

The 5.000 Fingers of Dr. T

1953 |

Verenigde Staten 1953. Roy Rowland. Met o.a. Tommy Rettig, Hans Conrad, Mary Healy en Peter Lind Hayes.

Ondergewaardeerde fantasiefilm. Jongetje Rettig droomt van zijn pianoleraar Conried, dat deze 500 jongens gevangen houdt in een kasteel vol instrumenten. De liedjes hebben af en toe een vertragende werking op het verhaal, maar componist Frederick Hollander kreeg er in ieder geval een Oscar-nominatie voor. Naar het boek van Dr. Seuss.

The 5,000 Fingers Of Dr. T.

1953 | Musical

Verenigde Staten 1953. Musical van Roy Rowland. Met o.a. Peter Lind Hayes, Tommy Rettig en Mary Healy.

Een jongetje heeft veel meer zin om honkbal te spelen dan pianolessen te volgen bij zijn pianoleraar dr. Terwilliker

The senator was indiscreet

1947 | Drama

Verenigde Staten 1947. Drama van George S. Kaufman. Met o.a. Peter Lind Hayes, Ella Raines en William Powell.

Een onnozele senator, die van plan is de volgende president van Amerika te worden, verliest een belangrijk politiek stuk. Dit zou weleens het einde van zijn carrière kunnen betekenen

The Senator Was Indiscrete

1947 | Komedie

Verenigde Staten 1947. Komedie van George S. Kaufman. Met o.a. William Powell, Ella Raines, Peter Lind Hayes en Arleen Whelan.

De enige film die toneelschrijver Kaufman ooit regisseerde komt goed uit de verf; Powell als senator wiens dagboek voor opschudding zorgt. Erg komisch.

Winged Victory

1944 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1944. Oorlogsfilm van George Cukor. Met o.a. Lon McCallister, Jeanne Crain, Edmond O'Brien, Don Taylor en Judy Holliday.

Een verhaal uit WO II dat vandaag minder spannend is dan in 1944. Toch is de harde weergave van de toenmalige vliegopleiding van jonge mannen nog steeds interessant, evenals de kans om aankomende jonge sterren te zien aan het begin van hun carrière. Het verhaal is van Moss Hart.

Seven Days' Leave

1942 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1942. Komedie van Tim Whelan. Met o.a. Lucille Ball, Victor Mature, Harold Peary, Ginny Simms en Peter Lind Hayes.

Mature speelt een soldaat die $ 100.000 erft als het hem lukt met de erfgename (Ball) te trouwen. Opgewekte muzikale komedie, waarin de big bands van Freddy Martin en Les Brown prominent aanwezig zijn.

Seventeen

1940 | Drama

Verenigde Staten 1940. Drama van Louis King. Met o.a. Jackie Cooper, Betty Field, Otto Kruger, Richard Denning en Peter Lind Hayes.

Cooper is geweldig als een tiener die het volwassen-worden onder ogen moet zien in deze bewerking van een Booth Tarkington-roman.

Dancing on a Dime

1940 | Musical

Verenigde Staten 1940. Musical van Joseph Santley. Met o.a. Grace McDonald, Robert Paige, Virginia Dale en Peter Lind Hayes.

Doorsneemusical met een vage intrige waarin McDonald en de zijnen wat dansen en zingen kunnen zoals 'I Hear Music'. Niet slecht.

Million Dollar Legs

1939 | Komedie

Verenigde Staten 1939. Komedie van Nick Grinde. Met o.a. Betty Grable, Jackie Coogan, Donald O'Connor, Buster Crabbe en Peter Lind Hayes.

De titel wordt geacht op een winnend renpaard te slaan, maar Grable is de blikvanger - men trekke z'n conclusies. Een aardige komedie rond een universiteit waar men moeite heeft het hoofd boven water te houden. De film heeft niets te maken met de W. C. Fields-komedie uit 1932.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Lind Hayes op televisie komt.

Reageer