Ann Block

Acteur

Ann Block is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Deadline

1992 | Misdaad

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Alan Smithee. Met o.a. William Russ, Cheryl Pollak, Esai Morales, Paul Regina en Squire Fridell.

Een vriend en collega van de journalistieke wonderboy Russ wordt vermoord. Wat later wordt de vrouw die door hem gevolgd werd in dezelfde toestand aangetroffen. De dame was de minnares van de beruchte gangster Cefalu, waarvoor Russ en zijn dode vriend zich al jaren inspanden om hem achter de tralies te krijgen. Samen met zijn assistenten Pollack en Morales gaat hij op onderzoek en het spoor leidt naar hoge politieke kringen. Misdaadfilm voor mensen die alles kritiekloos slikken. Het scenario van Doc Johnson hangt aaneen van de clich├ęs en is voorspelbaar van begin tot einde. Dat deze pilotfilm niet resulteerde in een serie is niet verwonderlijk. Regisseur Robert S. Butler wou zijn naam niet verbinden aan dit onding en verschool zich achter het legendarische pseudoniem Smithee. Fotografie van Geoffrey Erb. Ook bekend als BAY CITY STORY.

Shuttlecock

1988 | Drama, Experimenteel

Verenigde Staten 1988. Drama van Jerry R. Barrish. Met o.a. Ann Block, Will Durst, Liane Hielscher, Christian Phillips en Maria Issacs.

Zes jaar na DAN'S MOTEL wederom weer korte verhalen, dit keer vier over een komiek, een schilderes, een striptease-danseres en een Duitse zangeres. Door middel van kontakten en ontmoetingen bespreken ze met elkaar hun eenzaamheid en onzekerheid. De regisseur laat ze met hun ontboezemingen hun gang gaan om een zo duidelijk mogelijk portret te geven. Barrish, die zijn geld verdient met het verstrekken van borgsommen aan personen die zouden moeten brommen tegen een percentage, produceerde deze film met winsten uit die onderneming en de DAAD-subsidie uit Berlijn. Sommigen zullen dit werk als bewegende beeldende kunst ervaren en anderen zullen het onverteerbaar voer vinden, dat hooguit voor psychologen geschikt is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ann Block op televisie komt.

Reageer