Guido Leontini

Acteur

Guido Leontini is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

L'avvertimento

1980 | Misdaad, Drama

Italië 1980. Misdaad van Damiano Damiani. Met o.a. Giuliano Gemma, Martin Balsam, Laura Trotter, Giancarlo Zanetti en Guido Leontini.

Twee politiemannen in Sicilië zijn aangeslagen nadat de mafia een van hun collega's heeft vermoord. Ze slaan een grote slag en denken dat ze het probleem van de georganiseerde misdaad definitief hebben opgelost. Maar dan ontdekken ze dat de mafia ook het politiekorps heeft geïnfiltreerd. Prachtig spel van Gemma en Balsam, onder kundige leiding van regisseur Damiani. Veel actie en geweld.

Le Deportate della sezione speziale SS

1976 | Avonturenfilm, Erotiek

Italië 1976. Avonturenfilm van Rino DiSilvestro. Met o.a. John Steiner, Lina Polito, Erna Schurer, Rick Bataglia en Stefania D'Amaro.

Povere hakenkruisporno in het voetspoor van SALON KITTY en dergelijke rommel. Zoals in het genre gebruikelijk amuseren SS-officieren zich in folterkampen met het seksueel misbruiken van de aanwezige vrouwen, een op zich al weinig verheven bezigheid die zo slordig en ongeïnteresseerd in beeld wordt gebracht dat het alleen maar verveelt. Qua mentaliteit uiteraard verwerpelijk, maar zo slecht gemaakt dat het niet eens serieuze kritiek waard is.

Qui comincia l'avventura

1975 | Komedie, Actiefilm

Italië 1975. Komedie van Carlo Di Palma. Met o.a. Monica Vitti, Claudia Cardinale, Ninetto Davoli, Guido Leontini en Fernando Camerini.

Een geëmancipeerde motorrijdster onttrekt een zuidelijke huissloof aan haar sleurbestaan, die op haar beurt haar nieuwe vriendin uit vele onbezonnen avonturen zal moeten redden. Feministische versie van een Hill & Spencer-klucht waarbij Vitti in plaats van dynamisch vooral aanstellerig doet. Cardinale voldoet veel beter in deze actiefilm waarvan de gefantaseerde 'western-scènes' in zwart-wit zijn opgenomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Guido Leontini op televisie komt.

Reageer