Debi Diamond is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Passion

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Phil M. Noir. Met o.a. Kylie Ireland, Sean Michaels, Mark Davis, Tyffany Million en Dominique Simone.

Seksfilmpje met een variatie op Faust van Goethe: een echtpaar dat 'het' niet meer leuk vindt, wordt een sabatical jaar van vreemd gaan met hoogtepunten geboden, maar daarna komt Satan zijn tol opeisen. Allemaal onzin voor wat gehop, gesteun en gekreun met af en toe een blote borst en dito bil in beeld.

Shame

1995 | Western, Fantasy

Verenigde Staten 1995. Western van Philip Christian. Met o.a. Leena, Kaitlyn Ashley, Isis Nile, Mina en Mike Horner.

De legende van de Indiaanse Shame (Leena), die zo genoemd werd na de moord op haar (blanke) echtgenoot door Temekteh, `De Getekende`, het opperhoofd van de opstandige stam Hoy Nee Che (Brengers van Droefenis). Shame zwerft over de prairie op zoek naar de moordenaar. Onderweg ontmoet ze een (blanke) cowboy (Horner), wiens vrouw ontvoerd werd door de mysterieuze Temekteh. Ze besluiten hun krachten te bundelen. Een thema dat voor een erotische film best hoog grijpt, maar het werd prachtig en met veel stijl in beeld gebracht. Af en toe doet de slow-motion, die heel esthetisch is, en de muziek van Saint wat geforceerd aan, maar het is een hele verademing om eens een prikkelfilm te zien waarin de seks op de tweede plaats komt. Leena is een prachtige vrouw, die haar lichaam terecht laat bewonderen, terwijl Horner ruwe bolster, blanke pit belichaamt. Het scenario van Raven Touchstone is goed gestructureerd. Het camerawerk is van regisseur Christian. Bekroond als de beste erotische film van 1995. Digital Dimensional Sound.