Stella Carnacina

Acteur

Stella Carnacina is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Apocalisse di un terremoto

1982 | Drama

Italië 1982. Drama van Sergio Pastore. Met o.a. Stella Carnacina, Giorgio Ardisson en Laura Donadono.

Een vertegenwoordiger van een Italiaans-Canadese commissie is op zoek naar een vermiste vrouw in het zuidelijk deel van Italië dat onlangs door een aardbeving getroffen werd. Tijdens zijn zoektocht maakt hij kennis met de totaal verschillende manier van leven in die landstreek, waar de regering onmachtig of corrupt en de mafia oppermachtig lijkt te zijn, terwijl de mensen het slachtoffer zijn van deze machtstegenstelling. De film is helaas slecht geproduceerd en geregisseerd.

San Pasquale Baylonne

1976 | Komedie

Italië 1976. Komedie van Luigi Filippo D'Amico. Met o.a. Lando Buzzanca, Stella Carnacina en Memmo Carotenuto.

Een landelijke klucht die geïnspireerd is door het slechtste soort Italiaanse schelmenkomedie, met een aantal triviale en banale episoden. Enigszins oneerbiedig, maar dan meer qua opzet dan in werkelijkheid. Alleen Lando Buzzance blinkt uit in zijn rol. Het is jammer dat hij zijn talent aan zo'n slechte film verspeelt.

Troppo rischio per un uomo solo

1973 | Thriller

Italië 1973. Thriller van Luciano Ercoli. Met o.a. Giuliano Gemma, Nieves Navarro, Venantino Venantini, Stella Carnacina en Mario Erpichini.

Een autocoureur wordt verdacht van moord en verdwijnt achter tralies. De gevangenisarts helpt hem ontvluchten, zodat de werkelijke dader kan worden ontmaskerd. Slechts enkele spannende momenten zijn te zien in deze overwegend chaotische, weinig interessante thriller. Navarro speelt als Susan Scott.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stella Carnacina op televisie komt.

Reageer