Bombolo

Acteur

Bombolo is acteur.
Er zijn 15 films gevonden.

Giuro che ti amo

1987 | Komedie

Italië 1987. Komedie van Nino D'Angelo. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Gabriele Tinti en Bombolo.

Zwak geregisseerde film, waarin ook nog slecht wordt geacteerd. Het verhaal is heel ongeloofwaardig, ook al wordt er geprobeerd een sociaal drama met humor te combineren. D'Angelo is een eerlijke jonge visser uit Napels. Hij wordt gechanteerd door de Camorra. Hij kan kiezen voor het harde vissersbestaan of hij kan zich bij het georganiseerde misdaadsyndicaat in de stad aansluiten. Na een moeilijke afweging over het voorstel - of liever: het dreigement - maakt hij uiteindelijk zijn keuze. Zeer voorspelbaar.

Vacanze d'estate

1985 | Romantiek, Komedie

Italië 1985. Romantiek van Ninì Grassia. Met o.a. Enzo Cannavale, Bombolo, Patrizia Pellegrino en Saverio Vallone.

Een van de vele Italiaanse vakantiekomedies. Rijke industrieel pikt op weg naar zijn vakantiebestemming een liftster op, die zorgt voor een drastische wijziging van zijn vakantieplannen.

Sturmtruppen 2

1984 | Drama, Komedie, Oorlogsfilm

Italië 1984. Drama van Salvatore Samperi. Met o.a. Massimo Boldi, Teo Teocoli, Serena Grandi, Enzo Cannavale en Bombolo.

Nieuwe rampspoeden overkomen de onhandige stormtroepers uit Bonvi's beeldverhaal. Deze keer trekken zij ten strijde tegen onzichtbare vijanden, die misschien niet eens bestaan. Ze weten absoluut niet wanneer de slag begint of eindigt. Ieder van hen heeft zijn eigen aspiraties. De WO II dient slechts als achtergrond voor deze soldatenkomedie. Meer mal dan leuk.

Delitto al Blue Gay

1984 | Komedie, Mysterie

Italië/Duitsland 1984. Komedie van Bruno Corbucci. Met o.a. Tomas Milian, Olimpia Di Nardo en Bombolo.

Een komedie, die speelt in een club voor travestieten, waar een van de klanten vermoord wordt. Een onorthodoxe Romeinse politie-inspecteur onderzoekt de zaak en komt tot een lachwekkende oplossing. Zwak scenario en overdreven spel. Opgenomen in Rome en Berlijn.

La discoteca

1983 | Romantiek, Muziek

Italië 1983. Romantiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Bombolo, Enzo Cannavale en Cinzia Bonfantini.

Een jongeman uit het zuiden van Italië verlaat zijn vriendin en zijn landelijke omgeving om naar het noorden te trekken, waar hij gaat werken in een hotel op de top van een heuvel. Tijdens zijn reis ontmoet hij een nietsnut en een Duits meisje, die zijn leven tijdelijk veranderen. Een sentimenteel verhaal, speciaal voor Napolitanen, die ook de liedjes kennen.

Il sommergibile più pazzo del mondo

1982 | Drama, Komedie

Italië 1982. Drama van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Enzo Cannavale, Bombolo, Roberto Caporati en Saverio Vallone.

Vlootexercities en rivaliteit in de Middellandse Zee tussen de Italiaanse en Amerikaanse marine: de inzet is een oud wrak van een Italiaanse onderzeeër waar de Amerikanen vanaf willen. De onderzeeër wordt per ongeluk geselecteerd door een computer die verliefd is op een rekenaar en alles gaat mis. Een verschrikkelijke en niet erg grappige komedie. Scenario van Gino Cappone en Francesco Milizia.

Delitto sull'autostrada

1982 | Misdaad, Komedie, Thriller

Italië 1982. Misdaad van Bruno Corbucci. Met o.a. Tomas Milian, Viola Valentino, Bombolo, Adriana Russo en Olimpia Di Navolo.

Een rechercheur van politie (Milian) is op het spoor van een bende harde criminelen, die zich specialiseert in het stelen van vrachten waardevolle goederen. De ladingen worden omgezet in drugs. Om de bende te ontmaskeren vermomt de speurder zich als chauffeur. Dan ontmoet hij een fraai ogende zangeres (Valentino), die op een of andere manier bij de zaak betrokken is. Milian heeft plezier in zijn rol als onorthodoxe, excentrieke politieman, en domineert de film. Naast actie vult humor het middelmatige verhaal aan.

Una vacanza del cactus

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Enzo Cannavale, Bombolo, Bruno Minniti en Mario Brega.

Cannavele speelt de rol van rijke edelman die naar het Griekse eiland Rhodos gaat, zogenaamd op zoek naar cactussen, maar in werkelijkheid omdat hij ervan overtuigd is dat hij daar zijn welgevormde en sexy ondergeschikte plat kan krijgen. Intussen mag zijn trouwe manusje-van-alles op zijn vrouw passen... Afschuwelijk in beeld gebracht en slecht gespeeld. Een grove, humorloze film.

Tutta da scoprire

1981 | Komedie

Spanje/Italië 1981. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. Nadia Cassini, Yorgo Voyagis, Renzo Montagnani, Bombolo en Enzo Cannavale.

Gebrekkig geregisseerde, erotische komedie op basis van een slecht script. Het prachtige lijf van Nadia Cassini is het enige dat het aankijken waard is. In verschillende naaktscènes laat zij royaal haar schoonheid zien. De vrouw van miljonair Voyagis benadert Cassini's echtgenoot met een klusje waarmee hij veel geld kan verdienen. Ze wil dat hij haar echtgenoot in de val lokt, zodat zij van hem kan scheiden en miljoenen aan alimentatie kan opstrijken. De bedoeling is dat Voyagis in een compromitterende situatie met Cassini wordt betrapt. Dat lukt alsmaar niet omdat twee onhandige dieven steeds roet in het eten gooien. En dan zwijgen we nog maar over Montagnani, die Cassini kost wat het kost wil verleiden.

Girls will be Girls

1981 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Italië 1981. Komedie van Mario Laurenti. Met o.a. Annemaria Rizzoli, Gianfranco D'Angelo, Enzo Cannavale, Bombolo en Carmen Russo.

Een textielfabriek geeft zijn personeel als gratificatie een wintersportvakantie in de Noord-Italiaanse Alpen. De goed gemutste medewerkers proberen naast de beoefening van de skikunst nog allerlei andere (seks)kunstjes uit. Een uiterst vervelende komedie van verwisselde, beantwoorde en onbeantwoorde hartstochten, die voornamelijk uitmunt in de clichés.

Delitto al ristorante cinese

1981 | Komedie, Familiefilm

Italië 1981. Komedie van Bruno Corbucci. Met o.a. Tomas Milian, Bombolo, Enzo Cannavale, John Chan en Olimpia Di Nardo.

In een Chinees restaurant in Rome wordt een klant met arsenicum vergiftigd. Een excentrieke inspecteur met een been in het gips moet de moord oplossen. Als eerste aanwijzing in het onderzoek vindt hij een foto die op de avond van de moord is genomen. De hele film is absurd, al zijn er wel wat komische scènes. Scenario Mario Amendola en regisseur Corbucci.

La settimana bianca

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Gianfranco D'Angelo, Annamaria Rizzoli en Bombolo.

Een manager wint samen met zijn smakelijke vrouw en zijn ondergeschikten, een wintersportvakantie in Sansicario. Maar liever dan te gaan skieën ligt de groep te rommelen met mevrouw. Malle sekskomedie, met als enige attractie Annamaria Rizzoli als ze uit de kleren gaat. Slecht spel.

Il casinista

1980 | Komedie

Italië 1980. Komedie van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Franco, Renzo Montagnani, Bombolo en Simona Mariani.

Pippo Franco in de rol van scenarioschrijver die door een gebrek aan fantasie wordt gekweld. Om geïnspireerd te raken begint hij aan een komedie die op de werkelijkheid om hem heen is gebaseerd, maar een heleboel tegenspoed is zijn deel. Franco is een goede blijspelacteur, die een slechte film van de ondergang kan redden. Dat doet hij ook in deze film. Hij is de Casinista uit de titel, die in een aantal dubbelzinnige en uiterst moeilijke situaties terechtkomt. Zo belandt hij onder meer in een boksring, een ziekenhuis, een gevangenis en zelfs in een terroristencel. Komische situaties genoeg, maar een zwakke regie.

Scherzi da prete

1978 |

Italië 1978. Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Franco, Lino Toffolo, Laura Troschel, Oresto Lionello en Gianfranco D'Angelo.

Deze religieuze en politieke satire begint in het oude stadje Ciociara, zestig kilometer van Vaticaanstad. De plaatselijke bakker, een fervent communist, is er burgemeester. De pastoor van het gehucht (Franco) is een fel en grofgebekt criticus van de goud-op-snee zelfgenoegzaamheid van het Vaticaan, de onmachtige regering en de alomtegenwoordige corruptie. Een vrouw van stand weet de argeloze pastoor voor haar karretje te spannen: ze krijgt hem zover dat hij een nieuwe politieke partij opricht, de CD, wat staat voor Ciociara Democraten. Maar de arme priester krijgt het hoog in zijn bol. Hij wordt arrogant en zo verliest hij zijn achterban.

Remo e Romolo

1976 | Historische film

Italië 1976. Historische film van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Enrico Montesano, Pippo Franco, Gabriella Ferri, Gianni Agus en Bombolo.

Een heerlijke satire, deze zogenaamde biografie van de stichters van Rome. Remo (Montesano) is een flierefluiter, Romolo (Franco) is een serieuze, hardwerkende kerel met een visie. Ook het Vaticaan wordt ertussen genomen in deze film: als Remo, die door zijn broer gedood is, weer tot leven wordt gewekt begint hij vrede en liefde te prediken, terwijl Romolo bezig is met de bouw van Rome, waar decadente feesten gegeven worden, waaraan ook homo's en transseksuelen deelnemen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bombolo op televisie komt.

Reageer