Ulf Brunnberg

Acteur

Ulf Brunnberg is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Jönssonligan dyker upp igen

1986 | Komedie

Zweden 1986. Komedie van Mikael Ekman. Met o.a. Gösta Eckman, Ulf Brunnberg, Björn Gustafson, Birgitta Andersson en Per Grunden.

Inhakend op het succes van de Deense films over de Olsen-bende, inmiddels dertien afleveringen, hebben de Zweden hun Jöhnsson-bende bedacht. In dit vierde deel pogen Eckman en twee andere kruimeldieven een zakentycoon de loef af te steken die voor miljoenen aan elektronica aan de Russen wil verkopen. Een klucht die finesse en humor mist en waarin de satire vergeten is.

Jag ar med barn

1979 | Komedie

Zweden 1979. Komedie van Lasse Hallström. Met o.a. Magnus Harenstam, Anki Lidén, Micha Gabay, Ulf Brunnberg en Lis Nilheim.

Deze film begint op het punt waar Hallstroms A LOVER AND HIS LASS uit 1975 eindigde. In die tijd waren de personages onverantwoordelijk. In dit vervolg is het meisje zwanger en is de jonge man er trots op dat hij vader wordt.Het is een komedie over het dagelijks leven, het soort film waar het publiek zich in kan herkennen. Amerikaanse titel: A FATHER TO BE.

Komedi i hägerskog

1968 | Erotiek, Drama

Zweden 1968. Erotiek van Torgny Anderberg. Met o.a. Anita Björk, Monica Nordquist, Ulf Brunnberg, Tor Isedahl en Bente Dessau.

Een pessimistische film, met aardig wat krasse seks- scènes, over het onvermogen tot echt menselijk contakt.

Lejonsommar

1967 | Komedie, Erotiek

Zweden 1967. Komedie van Torbjörn Axelman. Met o.a. Sven-Bertil Taube, Essy Persson, Margareta Sjödin, Ulf Brunnberg en Ardy Strüwer.

Een jonge schrijver komt in een Zweeds kustplaatsje in contact met enige levensgenieters, filmsterren en kunstenaars, zoals de Nederlandse happening-artiest Ardy Strüwer. Een ontspannen pop-art komedie die overwegend bestaat uit losse notities en speelse invallen; vaak heel amusant. Een soort vervolg op Axelmans OJ OJ OJ...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ulf Brunnberg op televisie komt.

Reageer