Emanoil Petrut

Acteur

Emanoil Petrut is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tinerete fara batrinete

1969 | Familiefilm, Fantasy

Roemenië 1969. Familiefilm van Elisabeta Bostan. Met o.a. Carmen Stanescu, Emanoil Petrut en A. Szeles.

TASHet scenario is van regisseuse Bostan. Vanaf zes jaar.

Tinerete fara batrînete

1968 | Fantasy

1968. Fantasy van Elisabeta Bostan. Met o.a. Mircea Breazu, Emanoil Petrut en Carmen Stanescu.

Op een dag trekt een boerenzoon de wereld in op zoek naar het rijk van de eeuwige jeugd en onsterfelijkheid. Op zijn avontuurlijke tocht ontmoet hij allerlei figuren die hem uitrusten met magische voorwerpen. Als hij eenmaal in het rijk van de onsterfelijkheid is aangekomen en van de heimwee-bron heeft gedronken besluit hij toch maar weer naar zijn familie terug te keren

Kampf um Rom - 1. Teil

1968 | Historische film, Avonturenfilm

Duitsland/Italië/Roemenië 1968. Historische film van Robert Siodmak. Met o.a. Laurence Harvey, Sylva Koscina, Robert Hoffmann, Michael Dunn en Honor Blackman.

Het Romeinse Rijk is in verval. De macht wordt gedeeld door de Byzantijnen en de Ostrogothen. De Romeinse prefect Harvey ontketent op slinkse wijze de strijd tussen beide grootmachten. Met de hulp van de Byzantijnse keizerin Koscina weet hij de Ostrogothen zodanig verzwakken, dat ze onmogelijk nog de heerschappij over Rome kunnen opeisen. Pseudo-historisch spektakel, dat kompleet de mist ingaat, door een verward en onmogelijk scenario, geschreven door Ladislas Fodor en David Ambrose, gebaseerd op de roman van Felix Dahn. De personages worden slechts twee dimensionaal en zijn ondergeschikt aan de grootse decors en de vele massascènes. Van de vele bekende namen wordt vooral verwacht dat ze 'aanwezig zijn'. Riz Ortolani componeerde een mooie symfonische score en het geheel werd overweldigend in beeld gebracht door Richard Angst. Van een man als Siodmak verwacht je veel meer. Gevolgd door een tweede deel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Emanoil Petrut op televisie komt.

Reageer