Sophie Tucker

Acteur

Sophie Tucker is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Ain't Misbehavin

1975 | Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1975. Erotiek van Peter Neal en Anthony Stern. Met o.a. Fats Waller, Sophie Tucker, George Formby, Nat 'King' Cole en Meade Lux Lewis.

Schitterende compilatiefilm met een ongewoon mengsel van muzikale nummers uit de jaren 1930-1950 naast oeroude pornografie zoals LA FAMILLE IDÉDALE uit 1907, allicht de oudste blue movie aller tijden waarin geneukt wordt dat het een lust is om te zien. Er zitten ook badende schoonheden in, dansende meisjes en een acrobatische vioolspeler die aanspraak maakt op het wereldrecord valsspelen.

Sensations of 1945

1944 | Musical

Verenigde Staten 1944. Musical van Andrew L. Stone. Met o.a. Eleanor Powell, Dennis O'Keefe, C. Aubrey Smith, Eugene Pallette en W. C. Fields.

Publiciteitsbewuste Powell demonstreert persagent O'Keefe in deze muzikale satire hoe je aandacht moet trekken; in een ongelooflijk nummer kom je haar tapdansend tegen binnen in een flipperkast! De sketch van Fields is redelijk, de andere nummers zijn aardig.

Follow the Boys

1944 | Musical, Komedie

Verenigde Staten 1944. Musical van A. Edward Sutherland. Met o.a. George Raft, Orson Welles, Vera Zorina, Dinah Shore en W.C. Fields.

Universal-aflevering van een WO II-serie vol met sterren, met Raft die shows organiseert voor het leger, Welles die Dietrich in tweeën zaagt, MacDonald die 'Beyond the Blue Horizon' zingt en Fields die een klassiek nummer met de biljarttafel uitvoert enzovoort. Heel erg leuk.

Thoroughbreds Don't Cry

1937 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1937. Komedie van Alfred E. Green. Met o.a. Judy Garland, Mickey Rooney, Sophie Tucker, C. Aubrey Smith en Frankie Darro.

Een aardig renpaardenverhaal waarin jockey Rooney betrokken raakt in illegale afspraken en de jonge Garland enkele liedjes ten beste geeft.

Broadway Melody of 1938

1937 | Musical, Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1937. Musical van Roy Del Ruth. Met o.a. Robert Taylor, Eleanor Powell, Judy Garland, Sophie Tucker en Binnie Barnes.

Niet zo goed als BROADWAY MELODY OF 1936, met aardige, maar niet memorabele liedjes, een dominante Tucker en een overweldigende finale. Powells dansen is groots en Garland zingt 'Dear Mr. Gable'. Scenario van Jack McGowan. Camerawerk van William Daniels.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sophie Tucker op televisie komt.

Reageer