Ann Michelle

Acteur

Ann Michelle is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cruel Passion

1979 | Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1979. Erotiek van Chris Boger. Met o.a. Koo Stark, Lydia Lisle, Martin Potter, Maggie Peterson en Malou Cartwright.

De roman van Markies de Sade, Justine, opnieuw verfilmd met seks-ster Koo Stark, die door haar relatie met de Britse prins Andrew méér aandacht kreeg dan verdiend. Koo speelt de goede zus Justine en Lydia de verdorven zus, die naar Londen trekt; lesbische nonnen en wellustige priesters ontvluchtend en aldaar haar ziel en zaligheid verkoopt. Ook bekend als JUSTINE.

Young Lady Chatterley

1976 | Drama, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1976. Drama van Alan Roberts. Met o.a. Harlee McBride, Peter Ratray, Mary Forbes, William Beckley en Ann Michelle.

Een nicht van Lady Chatterley erft het landgoed van haar roemruchte tante en vindt een exemplaar van Lawrence's Lady Chatterley's Lover weggemoffeld in een van de slaapkamers. Aangezien er een stoere tuinman rondhangt, gaat de fantasie van de jongedame werken en voor je het weet is het weer hijgen en kreunen geblazen voor de vertolkers, en gesnurk voor de toeschouwers.

Virgin Witch

1970 | Horror, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1970. Horror van Ray Austin. Met o.a. Ann Michelle, Vicky Michelle, Keith Buckley, Patricia Haines en James Chase.

Twee zusjes komen via een malafide fotobureau terecht op een Engels kasteel, waar hekserij en zwarte magie worden bedreven. Amateuristisch gestoei met horror-elementen afgewisseld met naaktscènes van een goedkoop kaliber. Ook bekend als LESBIAN TWINS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ann Michelle op televisie komt.

Reageer