Pilar Velázquez

Acteur

Pilar Velázquez is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Una Familia decente

1978 | Komedie

Spanje 1978. Komedie van Luis José Comerón. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Pilar Velázquez, Francisco Algora en Antonio Ferrandis.

In een traditionele Spaanse familie wordt een baby geboren van het zwarte ras. Zeer interessante, enigszins harde komedie, die een groter commercieel succes heeft verdiend.

Esposa de día, amante de noche

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. Fiorella Faltoyano, Francisco Cecilio, Juan Luis Galiardo en Pilar Velázquez.

De moeite die een echtpaar zich getroost om elkaar trouw te blijven. Eenvoudigweg een zeer slechte film.

Tatuaje

1976 | Mysterie

Spanje 1976. Mysterie van Bigas Luna. Met o.a. Carlos Ballesteros, Pilar Velázquez, Mónica Randall en Terele P[KA1]vez.

Een detective uit Barcelona onderzoekt een moord. Een armzalige verfilming van een roman van Vazquez Montalbán, een in Spanje zeer populaire schrijver. Scenario van de regisseur en Manuel Vázquez Montalbán.

Strip-Tease

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Germán Lorente en German Lorente. Met o.a. Terence Stamp, Corinne Clery, Fernando Rey, Pilar Velázquez en Verónica Miriel.

Een regisseur in crisis: zijn zondige minnares en haar vader besluiten een actrice in retraite, die ooit stripteaseuse was, te onderwerpen en te vernederen. Een hoogdravend erotisch melodrama met veel effectbejag, dat slechts met grote inspanning door de acteurs gered wordt.

Sensualidad

1975 | Misdaad, Erotiek

Spanje 1975. Misdaad van Germán Lorente. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Amparo Muñoz, Pilar Velázquez, Janet Agreen en Blanca Estrada.

Een politie-agent wil een paar prostituées van de totale ondergang redden. Een verschrikkelijke en moraliserende erotische thriller.

Juego sucio en Panamá

1974 | Misdaad

Spanje 1974. Misdaad van Tulio Demichelli. Met o.a. Chris Robinson, Pilar Velázquez, Teresa Gimpera, Carlos Ballesteros en Julián Ugarte.

Een aan de drank verslaafde schrijver wil een fortuin betalen aan degene die bereid is hem te vermoorden. Een afgrijselijke thriller, zeer slecht geregisseerd door Demichelli en met abominabele acteerprestaties van Robinson en Rooney.

El Cristo del océano

1971 | Drama

Spanje/Italië 1971. Drama van Ramón Fernández. Met o.a. Nino del Arco, Pilar Velázquez, Paolo Gozlino en Leonard Mann.

Een weeskind komt op het strand een Christus zonder kruis tegen. Een vrome smartlap, naar een verhaal van Anatole France.

Tierra de gigantes

1969 | Western

Spanje/Italië 1969. Western van Ferdinando Baldi. Met o.a. Leonard Mann, Luciana Paluzzi, Alberto de Mendoza en Pilar Velázquez.

De zoon van een knappe grondbezitster pleegt een misdaad. Een weinig succesvolle maar interessante Europese western met tragische en eposachtige pretenties.

Las Nenas del mini-mini

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Germán Lorente. Met o.a. Sonia Bruno, Juan Luis Galiardo, Pilar Velázquez en José Sacristán.

We zien de lotgevallen, in de liefde en op andere terreinen, van een aantal Spaanse meisjes. Een valse, schijnheilige en moralistische film.

Operación Mata Hari

1968 |

Spanje 1968. Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Gracita Morales, Antonio Ozores en Pilar Velázquez.

Een onnozel verloofd stel ontmoet bij toeval Mata Hari in hoogst eigen persoon. Een grove parodie op de legendarische Nederlandse spionne uit WOI.

Codo con codo

1967 | Muziek

Spanje 1967. Muziek van Víctor Auz. Met o.a. Micky, Massiel, Bruno Lomas en Pilar Velázquez.

Twee jongens en een meisje worden bezield door de wens triomfen te behalen in de artistieke wereld. Dit is één van de verschillende popfilms die rond het midden van de jaren zestig in Spanje gemaakt werden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pilar Velázquez op televisie komt.

Reageer