Rocky Carroll

Acteur

Rocky Carroll is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Best Laid Plans

1999 | Thriller, Fantasy, Drama

Verenigde Staten 1999. Thriller van Mike Barker. Met o.a. Alessandro Nivola, Reese Witherspoon, Josh Brolin, Rocky Carroll en Mike Hagerty.

Oude vrienden Nick (Nivola) en Bryce (Brolin) zien elkaar weer in een bar in Nevada. Dezelfde avond wordt Nick gebeld: Bryce is in een zeer pijnlijke situatie met een vrouw (Witherspoon) verzeild geraakt. Maar na een flashback snappen we dat niets is wat het lijkt. Best Laid Plans opent beslist intrigerend, maar gaandeweg ontstaat het gevoel dat regisseur Barker en scenarist Ted Griffin (Ocean's Eleven) te krampachtig hun best doen om een simpel verhaal ingewikkeld te vertellen: dat staat nu eenmaal kunstzinnig. Daar staat wel een aantrekkelijk acterend trio hoofdrolspelers tegenover.

Five Desperate Hours

1997 | Thriller

Verenigde Staten 1997. Thriller van Dan Lerner. Met o.a. Sharon Lawrence, Giancarlo Esposito, Daniel Hugh Kelly, Rocky Carroll en Sarah Scott Davis.

Een man is op de vlucht voor de politie en gijzelt een vrouw (Sharon Lawrence) in haar eigen huis. Terwijl de politie het huis omsingelt ontstaat er in deze benarde situatie onverwachts een vertrouwensrelatie tussen de overvaller en zijn slachtoffer

Crimson Tide

1995 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Tony Scott. Met o.a. Gene Hackman, Denzel Washington, George Dzundza, Viggo Mortensen en James Gandolfini.

Actiefilm die zich afspeelt in een onderzeeër heeft de bekende ingrediënten: water binnenboord, onrust onder bemanning, falen van radioverbinding, de bijna-fatale aanvaring en aanvallen van buitenaf. Toch heeft de film iets meer te bieden, namelijk de ideologische conflicten tussen kapitein-oude-stempel Hackman en zijn jongere, democratischer ingestelde rechterhand Washington. Regisseur Scott houdt de vaart erin, daarbij gesteund door producenten Simpson/Bruckheimer, de mannen die de wereld verblijdden met vulgaire no-brainers als Top Gun en Enemy of the State. De niet op de credits vermelde Quentin Tarantino fourneerde een paar dialogen voor het scenario van Michael Schiffer.

Prelude to a Kiss

1992 | Romantische komedie, Fantasy

Verenigde Staten 1992. Romantische komedie van Norman René. Met o.a. Alec Baldwin, Meg Ryan, Kathy Bates, Ned Beatty en Patty Duke.

Uitgever Peter Hoskins (Baldwin) valt als een blok voor barmeisje Rita Boyle (Ryan). Trouwplannen zijn snel gemaakt. Op de bruiloft wordt het paar zoals gebruikelijk gefeliciteerd door een grote groep gasten, onder wie een oude man (Walker). Het paar gaat op huwelijksreis, alles gaat naar wens, alleen zegt Boyle zo nu en dan van die vreemde dingen. Prelude to a Kiss is een van de betere romantische komedies van Ryan, vooral door het intelligente script en de scherpe dialogen van toneel- en scriptschrijver Craig Lucas. Prima rol van toneelacteur Walker.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rocky Carroll op televisie komt.

Reageer