Joelle Coeur

Acteur

Joelle Coeur is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Jeunes filles en extase

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Michel Lemoine. Met o.a. Robert de la Roche, Natalie Ziggler, Catherine Mouton, Martine Azencot en Joelle Coeur.

Zes jonge vrouwen vertellen elkaar hoe ze hun vriend ontmoet hebben. Deze film is wel een van de minst opwindende pornofilms die Lemoine maakte. Flauw. Ook bekend als À LA DÉCOUVERTE DU PLAISIR.

Voir Malte et mourir

1975 | Komedie

Frankrijk 1975. Komedie van José Benazeraf. Met o.a. Erna Schurer, Joelle Coeur, Martine Azencot, Lea Lender en Joelle Blum.

Een hele stoet diplomaten, zakenlieden, spionnen, zwervers en jongedames van lichte zeden trachten in de gunst van de olie-emir van Bahrein te komen, die uiteindelijk wordt afgezet tijdens een revolutie. Een bij elkaar geraapt, onsamenhangend zooitje, waarbij natuurlijk gebruik is gemaakt van filmbeelden die nog in voorraad waren. Daarbij is wat grappig bedoeld is, dat absoluut niet meer bijvoorbeeld in het licht van de gebeurtenissen van de Golfoorlog in 1991. Ook bekend onder de titel UNE GARCE EN CHALEUR.

Les Week-ends maléfiques du comte Zaroff

1975 | Horror

Frankrijk 1975. Horror van Michel Lemoine. Met o.a. Howard Vernon, Joelle Coeur, Martine Azencot, Robert Icart en Stéphane Lorry.

Een onbeholpen imitatie van de onvergetelijke THE MOST DANGEROUS GAME/THE HOUNDS OF ZAROFF van Ernest B. Schoedsack en Irving Pichel. De sadististische graaf Zaroff beleeft intens genoegen aan het martelen van naakte jonge vrouwen. Zeer zwak.

Tout le monde il en a deux!

1974 | Erotiek, Mysterie

Frankrijk 1974. Erotiek van Jean Rollin (Michel Gentil) (Mike Gentle). Met o.a. Joelle Coeur, Marie-France Morel, Brigitte de Borghèse, Alain Bastin en Jean-Pierre Hazy.

Een meisje is per ongeluk meegenomen door de sekte van 'aanbidders van de jonge huid' en wordt uiteindelijk bevrijd. Rollin neemt sinds 1967 bij elke film, tot vandaag de dag aan toe, steeds weer hetzelfde vampiristisch-erotische thema bij de hand, zodat iedereen er nu genoeg van heeft. Ook bekend als BACCHANALES SEXUELLES.

Pleins feux sur un voyeur

1974 | Erotiek

Frankrijk 1974. Erotiek van Charles Lecoq (Pierre-Claude Garnier). Met o.a. Jean Luisi, Joelle Coeur, Odile Palombo, Christian Chevreuse en Bruno Fortin.

Zijn particuliere opdrachten brengen met zich mee dat de detective Bernard een groot aantal seksuele buitensporigheden moet bijwonen en filmen. Hij drinkt te veel en belandt in een crisis van dronkemanswaanzin, slaat alles stuk en wordt wakker in een psychiatrische inrichting. Zo begint de film want hij vertelt over zijn verleden. Conclusie: onbeduidend. Ook bekend als LA CRISE.

Les Demoniaques

1974 | Erotiek, Horror

Frankrijk/België 1974. Erotiek van Jean Rollin. Met o.a. Joelle Coeur en Lieva Lone.

Een onbegrijpelijke film over twee meisjes die 'aanspoelen'in een vissersdorp. Vol met artistiek bedoelde opnames van halfnaakte, vrijende mensen waar weinig opwindends aan te beleven valt.

Le Journal érotique d'un bñcheron

1974 |

Frankrijk 1974. Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Joelle Coeur, Renate Wolf en Willeke van Ammelrooy.

Een onbegrijpelijke film over twee meisjes die 'aanspoelen'in een vissersdorp. Vol met artistiek bedoelde opnames van halfnaakte, vrijende mensen waar weinig opwindends aan te beleven valt.

Le Journal érotique d'un bûcheron

1973 | Erotiek

Frankrijk 1973. Erotiek van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Willeke van Ammelrooy, Jean-Marie Pallardy, Renate Wolf, Georges Guéret en Joelle Coeur.

De titel zegt reeds genoeg: het erotisch dagboek van een houthakker.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joelle Coeur op televisie komt.

Reageer