Ray O'Connor

Acteur

Ray O'Connor is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Carambola filotto ...... tutti in buca

1975 | Western, Komedie

Italië 1975. Western van Ferdinando Baldi. Met o.a. Michael Coby, Paul Smith, Glauco Onorato, Gabriella Andreini en Ray O'Connor.

Twee bovenmenselijk sterke maar boefachtige figuren weten, in de tijd dat fatsoenlijke cowboys nog te paard reizen, een motor-met-zijspan te bemachtigen. Complicaties te over. Spaghetti-western, maar wel wat kinderlijk. Aardige knokpartijen, gemoedelijk, er vallen geen doden. Maar juist de leukigheid maakt het toch al magere verhaaltje nog traag ook. USA-titel: THE CRAZY ADVENTURES OF LEN AND COBY.

Abasso tutti viva noi

1974 | Familiefilm

Italië 1974. Familiefilm van Luigi Mangini. Met o.a. Pier Paolo Capponi, Mara Vernier, Angela Goodwin en Ray O'Connor.

Capponi woont met zijn moeder bij zijn grootouders op het platteland. Hij komt uit Milaan en denkt dat zijn vader voor een lange tijd op reis is, maar in werkelijkheid is die dood en durfde zijn moeder hem dat niet te vertellen. Hij houdt een dagboek bij, waarin hij dialogen houdt met zijn vader. De jongens uit het dorp hebben in het bos het geheime genootschap der Apachen, waarin hij wordt opgenomen. Als hem een ongeluk overkomt en voor zijn leven gevreesd wordt, nemen zijn nieuwe kameraden wraak. Redelijk goede film over het opgroeien en de confrontatie met de werkelijheid. Scenario van regisseur Mangini. Camerawerk van Giuseppe Pinori.

Spirito Santo e le 5 magnifiche canalglie

1972 | Western

Italië 1972. Western van Roberto Mauri. Met o.a. Vassilli Karis en Ray O'Connor.

Nep-priesters en voormalige herders, Mexicaanse revolutionairen en Sicilianen die zich komen wreken, gevaarlijke vrouwen en een travestiet als bandiet. Aldus enkele van de figuren in een western, die de kijker verder gerust kan vergeten. Het verhaal gaat over Spirito Santo (Karisi) en zijn vijf maten, die een bende outlaws moeten opsporen, omdat zij wapens van het leger stelen. Als je naar deze vreselijke film kijkt vraag je je af, waarom je je tijd verdoet met het kijken ernaar, en waarom de film überhaupt is gemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ray O'Connor op televisie komt.

Reageer