Sam Hall

Acteur, Scenarist

Sam Hall is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Night of Dark Shadows

1971 | Horror

Verenigde Staten 1971. Horror van Dan Curtis. Met o.a. David Selby, Grayson Hall, Lara Parker, Kate Jackson en Nancy Barrett.

Goedkoop plagiaat, geënt op een populaire tv-show. Het betreft spoken en gevallen van reïncarnatie in New England. De film is wat Amerikanen zo onnavolgbaar een 'yech! movie' noemen en dat betekent precies wat de klank suggereert. Selby speelt zowel Quentin als Charles Collins. Vervolg op HOUSE OF DARK SHADOWS. Twintig jaar later reïncarneerde dit geheel als de tv-serie Dark Shadows. Het scenario is van Sam Hall en Dan Curtis en de fotografie is van Richard Shore.

House of Dark Shadows

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van Dan Curtis. Met o.a. Jonathan Frid, Joan Bennett, Grayson Hall, Kathryn Leigh Scott en Roger Davis.

Gebaseerd op een populaire tv-serie. Een vampier komt naar een oud landgoed en doet een reeks mysterieuze aanvallen. Een script op het niveau van een stripverhaal, maar het profiteert van het uitstekende acteerwerk en een aantal prima rilscènes. Scenario van Sam Hall en Gordon Russell. Fotografie van Arthur J. Ornitz. Gevolgd door NIGHT OF DARK SHADOWS.

All Together Now

1969 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1969. Drama van William L. Allan. Met o.a. Celeste Eslar, Ela Mitzo, Robert Cordier, Thomas Baker en Helen Stewart.

Een schrijfster krijgt van haar uitgever de opdracht een erotische roman te schrijven. Ze aanvaardt het voorschot, maar aangezien ze zelf weinig onderlegd is in de liefde schiet het boek slecht op. Uiteindelijk besluit ze te gaan experimenteren en begint een lesbische relatie met haar vriendin Inez. Dit serieus bedoeld melodrama is geen seconde geloofwaardig en wordt door een cast nobele onbekenden routineus afgehaspeld. Het thema is bovendien door de tand des tijds serieus aangevreten, zodat de film geen enkele bestaansreden meer heeft. Doorspoelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sam Hall op televisie komt.

Reageer