John Hlavin

Regisseur, Scenarist

John Hlavin is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Underworld Awakening

2012 | Actiefilm, Fantasy, Horror

2012. Actiefilm van Måns Mårlind en Björn Stein. Met o.a. Kate Beckinsale, Stephen Rea, Theo James, Michael Ealy en India Eisley.

Vierde aflevering in de Underworld-serie, die in 2003 begon toen vampierkrijgster Selene verwikkeld raakte in een strijd tussen vampiers en weerwolven. Actrice Beckinsale, wederom in strak leer en met koude blik, heeft nog steeds lol in haar rol als de outcast die de mensheid moet beschermen tegen gespuis dat gewone stervelingen niet eens opmerken. De film, in de bioscoop in 3D vertoond, hobbelt energiek van de ene duistere actiescène naar de volgende. Het verhaal heeft immers weinig om het lijf.

Flattered

1996 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1996. Romantiek van John Hlavin. Met o.a. Mark Haas, Ann Richards, Andy Kiss, Ron Link en Eric Coble.

Lowbudget komedie over een jonge student die helemaal weg is van een mooie meid die al een vriendje heeft. Hij weet niet goed hoe hij dat moet aanpakken en wint advies in bij zijn kameraden. Vrijwel elke actie die hij vervolgens met betrekking tot haar onderneemt, wordt van tevoren geoefend en doorgepraat. Dit lijkt te werken, tot aan de ironische finale. Een en ander levert een aangename film op die bijna uitsluitend uit dialogen bestaat. Regisseur John Hlavin, die ook het scenario schreef, weet die heel goed te hanteren - behalve als ze uit de mond komen van de vrouwelijke personages; dan lijken de gesprekken ineens moeizaam en vlak. De film is opgenomen in Cleveland, Ohio; het camerawerk is van Jeff Barklage.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Hlavin op televisie komt.

Reageer