Shigeru Amachi

Acteur

Shigeru Amachi is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Zato Ichi no Uta ga Kikoeru

1967 | Avonturenfilm

Japan 1967. Avonturenfilm van Tokuzo Tanaka. Met o.a. Shintarô Katsu, Shigeru Amachi, Mayumi Ogawa en Kei Sato.

Een stervende vraagt aan Zato Ichi om zijn geldbuidel naar een zekere Taichi te brengen. Weer een van die schilderachtige avonturenfilms van de blinde samoerai Zato Ichi, die in de jaren 1960-1970 enorm populair waren in Japan.

Kedamono no Ken

1967 | Avonturenfilm

Japan 1967. Avonturenfilm van Hideo Gosha. Met o.a. Mikijiro Hira, Tsuyoshi Kato, Shima Iwashita en Shigeru Amachi.

De wederwaardigheden van een jongeman in 1857 die probeert het autoritaire systeem van de samoerais, waarvan hij deel uitmaakt, te veranderen. Een aannemelijke film, gemaakt door een cineast die bekend is geworden door zijn televisiefilms.

Kiru

1963 | Avonturenfilm, Actiefilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Kenji Misumi. Met o.a. Raizo Ichikawa, Mayumi Nagisa, Jun-Ichiro Narita, Masayo Banri en Shigeru Amachi.

De jonge Shingo, expert in het schermen, besluit de moord op zijn vader en zus te wreken. Een actiefilm die kenmerkend is voor de Japanse film uit die tijd. Op alle fronten erg eenduidig.

Daisanno Kagemusha

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Umetsugu Inoue. Met o.a. Raizo Ichikawa, Hizuru Takachiho, Masayo Banri en Shigeru Amachi.

In de 16e eeuw wordt een boerenzoon uitgekozen door een edelman om zijn derde dubbelganger, zijn derde schaduw te worden. Samoerai-film die qua verhaal interessanter is dan gemiddeld het geval is en die historistische levensvragen bevat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shigeru Amachi op televisie komt.

Reageer