Stefan Brogren

Acteur

Stefan Brogren is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hair Shirt

1998 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1998. Romantiek van Dean Paras en Dean Paras. Met o.a. Dean Paras, Katie Wright, Neve Campbell, Kimberly Huie en Stefan Brogren.

Danny Reilly (Paras) een would-be scenarioschrijver is een smoesjesverkoper, die menig meisje versiert door ze de hemel te beloven om ze dan weer na een tijdje te dumpen als ze hem beginnen te vervelen. Ren[KA1]ee Weber (Campbell) is een aankomend sterretje in Hollywood, dat zich door Danny`s valse beloften vernederd voelt en besloten heeft zijn toekomstige relaties met het vrouwelijke geslacht te verzieken. Danny deelt zijn flatje met Tim Wright (Brogren), een nerd, die niet helemaal spoort, maar met wie hij niettemin het script voor een horrorfilm probeert te schrijven. Tim heeft een leuke vriendin, would-be starlet Corey Wells (Wright), die Danny nu probeert af te pikken, maar Ren[KA1]ee steekt steeds een stokje voor zijn pogingen. Bovendien komt een oude high schoolvriend op bezoek Peter Angelo (DeLuise), waardoor de voorgenomen actie niet kan doorgaan. Oppervlakkige personages, waarvoor je niet kunt warmlopen, flauwe grappen en clichésituaties kenmerken het debuut van hoofdrol/regisseur Paras die het scenario schreef naar een verhaal van Wright, Paras en Nate Tuck. Campbell, die bekendheid geniet door de SCREAM-reeks en de sitcom Party of Five, schmiert te veel en domineert onnodig de scènes, waarin ze zit. Helaas zijn de plotjes, een romantische komedie en een persiflage op Hollywood niet gelukt, en lijkt deze rolprent meer op een film die op de high school werd gedraaid dan op een heuse bioscoopfilm. Toegegeven Paras' budget was niet groot: 65.000 dollar - daarmee kun je bijna niets doen en zeker geen wonderen verrichten. Het camerawerk is van Igor Jadue-Lillo. Hertiteld als TOO SMOOTH.

Sommer der Entscheidungen

1992 | Familiefilm

Canada 1992. Familiefilm van Kit Hood. Met o.a. Pat Mastroianni, Stacie Mistysyn, Kirsti Bourne, Stefan Brogren en Neil Hope.

Het schooljaar is ten einde. De vakantie staat voor de deur. Joey Jeremiah (Mastroianni) is negentien. Hij moet nog een jaartje op de high-school, terwijl zijn vrienden klaar zijn. Hij wil graag met zijn vriendin Caitlin (Mistysyn) op vakantie en zich met haar verloven. Caitlin is klaar en wil journalistiek studeren en voelt zich nog te jong voor Joey's verlangens. Caitlin neemt een baantje als serveerster om wat bij te verdienen. Als Caitlin werkt, legt Joey het aan met Tessa die net zoals hij nog een jaartje op school moet vertoeven. Als Caitlin achter Joey's dubbele leventje komt, is het uit tussen beiden. Ze ontmoeten elkaar weer opnieuw als enkele maanden laten wederzijdse schoolkameraden gaan trouwen. Kundig gemaakte film over de eerste levenservaringen van tieners. Ook zeer geschikt voor kijkers die nog een paar jaartjes jonger zijn dan de hoofdrollen. Scenario van Yan Moore.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stefan Brogren op televisie komt.

Reageer