Roman Borisevich

Producer

Roman Borisevich is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

A Long and Happy Life

2013 | Drama

Rusland 2013. Drama van Boris Khlebnikov. Met o.a. Aleksandr Yatsenko, Anna Kotova en Vladimir Korobeynikov.

Tegen de achtergrond van een desolaat landschap dat overgeleverd is aan de elementen, voltrekt zich het lot van een onwankelbare, fatsoenlijke man die weigert toe te geven aan corruptie en hebzucht.

How I Ended This Summer

2010 | Drama

Rusland 2010. Drama van Aleksei Popogrebsky. Met o.a. Grigoriy Dobrygin en Sergei Puskepalis.

Thriller van Aleksei Popogrebsky over twee mannen in afgelegen poolstation die elkaar beginnen te wantrouwen.

Svobodnoe plavanie

2006 | Drama, Komedie

Rusland 2006. Drama van Boris Khlebnikov. Met o.a. Aleksandr Yatsenko, Boris Petrov, Darya Ekamasova en Yevgeni Syty.

In een Russisch plattelandsstadje aan de Wolga sluit de enige fabriek de deuren. Tiener Ljonja (Yatsenko) gaat daarom maar aan de slag als wegwerker, met een stel oude stratenmakers als vrijwillige orakels. Een zomerse liefde (Ekamasova) completeert het landerige welzijn, totdat Ljonja’s baas roet in het eten gooit. Lichtvoetige krekelgeluiden-film toont een niet-aflatende stoet fatalistische zonderlingen tegen de achtergrond van filmisch gammele houten tuinhekken en lamlendige vegetatie. Volgens Russische filmcritici de beste film van eigen bodem van 2006.

Roads to Koktebel

2003 | Drama

Rusland 2003. Drama van Boris Chlebnikov en Alexej Popogrebski. Met o.a. Igor Csernyevics, Gleb Puskepalis, Vera Sandrikina en Aleksandr Ilyin.

Sprookjesachtig mooie, in ontelbare bruintinten gefotografeerde roadmovie, waarin een vader en een zoon - grotendeels te voet - van Moskou naar Koktebel, een plaats aan het zuidelijkste puntje van de Krim reizen. Onderwijl leren ze elkaar en zichzelf veel beter kennen. Het melancholische, hypnotiserende speelfilmdebuut van de jonge regisseurs Boris Chlebnikov en Alexej Popogrebski werd op het festival van Cannes in 2004 door de internationale filmkritiek gepresenteerd als niets minder dan de 'openbaring van het jaar'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roman Borisevich op televisie komt.

Reageer