Laura de Boer

Acteur

Laura de Boer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Immer wieder anders

2014 | Drama

Duitsland 2014. Drama van Matthias Steurer. Met o.a. Katharina Wackernagel, Barnaby Metschurat, Maren Kroymann, Laura de Boer en Sebastian Bezzel.

Het echtpaar Katja en Jan leeft gescheiden. Maar ze komen niet van elkaar los.

Du hast es versprochen

2012 | Thriller

Duitsland 2012. Thriller van Alex Schmidt. Met o.a. Mina Tander, Laura de Boer, Katharina Thalbach, Clemens Schick en Max Riemelt.

Openend met een bedrieglijk sprookjesachtige flashback van twee piepjonge vriendinnetjes spelend in een besneeuwd bos, belooft deze psychothriller met horrorsfeer een boeketje klassieke frissons. Het verhaal over ziekenhuisarts Hanna (Tander), die tijdens haar ronde stuit op patiƫnte-jeugdvriendin Clarissa (De Boer), wordt tergend kalm opgebouwd. De actrices houden elkaar netjes in balans, fotografie, decors en kostumering ogen reclamestudio-vlekkeloos. Wie zich niet stoort aan die rafelloze kunstmatigheid naar Amerikaans genremodel, heeft aan dit Duitse debuut van Alex(andra) Schmidt een aardige tijdspassering. De Boer (Amsterdam, 1983) is een charismatische verschijning.

Sacha draait

2009 | Korte film

Nederland 2009. Korte film van Sara Verweij. Met o.a. Laura de Boer en Ronald Top.

De jonge Sacha heeft twee gezichten; enerzijds een stoer en zichzelf overschreeuwend masker; anderzijds een gevoelig en kwetsbaar meisje. Sacha werkt voor John. John is keramist en werkt in een gietatelier. John heeft een enorme zwak voor Sacha, hij wil haar, en Sacha weet dat. Met haar uitdagende en manipulerende gedrag kan ze hem als een marionet 'bespelen'. Als Sacha zegt dat ze eerder weg wil, omdat ze een blind date heeft, blijkt dat toch niet helemaal het geval te zijn. Ze komt zichzelf tegen die avond en er breekt iets in haar. De volgende dag probeert ze niets te laten merken aan John, maar de kopjes verraden haar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Laura de Boer op televisie komt.

Reageer