Amador Bendayán

Acteur

Amador Bendayán is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

El reportero

1966 | Komedie

Venezuela/Mexico 1966. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Amador Bendayán, Teresa Velázquez, Miguel Angel 'El men' Alvarez en Andrés Soler.

De fotograaf van de krant El Ojo Público heeft een ernstig probleem. Hij is namelijk bijziend en daardoor komt hij in de meest waanzinnige situaties terecht. Een vreselijke komedie.

Escuela para solteras

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Luis Aguilar, Antonio Aguilar, Amador Bendayán en Javier Solís.

Een jongen wil trouwen met een meisje maar moet wachten tot haar oudere zusters getrouwd zijn. De jongen besluit dan maar echtgenoten voor haar zusters te gaan zoeken. Een lofzang op het huwelijk. Ook bekend als AGUILA CON LAS HERMANAS.

El pícaro

1964 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1964. Komedie van Alberto Mariscal. Met o.a. Amador Bendayán, Patricia Conde, Roberto Ramírez en Yolanda Ciani.

Een jongeman die net is ontslagen, wordt verliefd op de dochter van een gefrustreerde uitvinder en besluit al het mogelijke te doen om te zorgen dat diens werk wordt erkend. Deze eerste lange speelfilm van Mariscal speelt zich af in de voetbalwereld en zit vol met flauwe grappen.

Napoleoncito

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Amador Bendayán, Silvana Pampanini, Julio Alemán en Angélica María.

Een arme bankemployee, die zich verbeeldt de minnaar van een beroemde theaterster te zijn, wil voorkomen dat zijn wijk wordt afgebroken. Hij moet dit zien te bereiken op het nieuwjaarsfeest van de frivole eigenaar van de bankinstelling. Een weinig fantasierijke komedie, waarin voor de zoveelste keer duidelijk wordt dat de arme ondergeschikte meer intellect en waardigheid bezit dan zijn meerdere, die hij een lesje in menselijkheid geeft.

Si yo fuera millonario

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Julián Soler. Met o.a. María Félix, Amador Bendayán, Teresa Velázquez en Enrique Rambal.

Een komiek, de enige erfgenaam van een Spaanse multimijonair, erft diens fortuin. Een aantal personen probeert te voorkomen dat hij de erfenis in handen krijgt. Onbeholpen komedie, op maat gemaakt voor de niet erg leuke Venezolaanse komiek Bendayán.

Seis meses de vida

1951 | Komedie

Venezuela 1951. Komedie van Víctor Urruchúa. Met o.a. Amador Bendayán, Lilia del Valle, Héctor Monteverde en Rafael Lanzetta.

Door een analysefout verkeert een jongeman in de veronderstelling dat hij nog maar een half jaar heeft te leven. Hij besluit er zoveel mogelijk van te genieten. Een pijnlijk slechte komedie, zozeer zelfs dat de komiek Bendayán in het geheel niet uit de verf komt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Amador Bendayán op televisie komt.

Reageer