Juan Ribó

Acteur

Juan Ribó is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Solo o en compañía de otros

1990 | Misdaad

Spanje 1990. Misdaad van Santiago San Miguel. Met o.a. Agustín González, Juan Ribó, Ana Alvarez, Francisco Bas en Raúl Fraire.

Een politie-inspecteur krijgt de opdracht om de moord op een Spaans, aristocratisch echtpaar te onderzoeken. Een saaie film die geleidelijk aan dwaas wordt. Een tamelijk getrouwe bewerking van een ware gebeurtenis die de Spaanse publieke opinie heftig in beroering bracht.

El Niño de su mamá

1980 | Komedie, Muziek

Spanje 1980. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Juan Ribó, Victoria Vera, Silvia Pinal en Florinda Chico.

Op zekere dag komt een kinderlijke popzanger een jonge verleidster tegen in deze vervelende en omslachtige musical. Het lukte niet om Juan Ribó als popster te lanceren.

La Espada negra

1976 | Avonturenfilm, Historische film

Spanje 1976. Avonturenfilm van Francisco Rovira Beleta. Met o.a. Juan Ribó, Maribel Martín, José María Rodero en Carlos Ballesteros.

De intriges rondom het huwelijk van Isabella van Castilië en Ferdinand van Aragon. Een groteske, bloederige demystificatie van het traditionele beeld van het katholieke koningspaar.

El Vicio y la virtud

1975 | Erotiek

Spanje 1975. Erotiek van Francisco Lara Polop. Met o.a. Lynne Frederick, Teresa Gimpera, Juan Ribó en Miguel Ayanes.

Een jong meisje wordt voortdurend lastig gevallen door een jongen van haar eigen leeftijd. Zij raakt emotioneel in de war door haar moeder, die een bandeloos erotisch leven leidt en haar zegt in te gaan op de avances van haar bewonderaar... Weer het oude liedje van de nu reeds prehistorische tijden van de 'vrijheid': toespelingen op de meest walgelijke perversiteiten versus het toppunt van moralisme.

La Encadenada

1973 | Misdaad, Erotiek

Spanje 1973. Misdaad van Manuel Mur Oti. Met o.a. Marisa Mell, Richard Conte, Anthony Steffen en Juan Ribó.

Een avonturierster gebruikt haar grote charmes om vier mannen tegen elkaar uit te spelen, teneinde het fortuin van een van hen te bemachtigen. Een acceptabele film, vooral dankzij het charisma van zijn acteurs en de afwezigheid van de gebruikelijke arrogantie van Manuel Mur Oti.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Juan Ribó op televisie komt.

Reageer