Melanie Brown

Acteur

Melanie Brown is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

LD 50 Lethal Dose

2003 | Horror

Verenigd Koninkrijk 2003. Horror van Simon De Selva. Met o.a. Tom Hardy, Melanie Brown en Katharine Towne.

De reddingspoging van een groep dierenrechtenactivisten mislukt wanneer één van de teamleden vast komt te zitten en vervolgens in de steek wordt gelaten. Als de groep een jaar later een gecodeerd bericht krijgt, gaan ze op pad om de gevangen collega te bevrijden. Wat een eenvoudige inval had moeten zijn, loopt uit op een reeks incidenten waarbij de teamleden één voor één verdwijnen.

Spiceworld - The Movie

1998 | Muziek

Verenigd Koninkrijk 1998. Muziek van Bob Spiers. Met o.a. Victoria Addams, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell en Melanie Brown.

De vijf leden (inmiddels is er een afgevallen) van de meidengroep Spice Girls - Baby Spice (Bunton), Ginger Spice (Halliwell), Scary Spice (Brown), Sport Spice (Chisholm) en Posh Spice (Addams) - staan voor een uitdaging. Ze hebben vijf dagen de tijd om zich voor te bereiden op een gigantisch concert in de Royal Albert Hall in Londen. Hun neurotische manager Clifford (Grant) heeft de grootste moeite om de situatie in de hand te houden, terwijl allerlei parasieten van de groep willen profiteren, w.o. de hoofdredacteur van een boulevardkrant (Humphries), die zijn paparazzi op hen afstuurt en een klungelende tv-producent (Cumming) die een onthullende documentaire over de meisjes wil draaien. Addams, de enige van het vijftal met enige acteerervaring, krijgt het meeste te zeggen over het scenario, dat op een blauwe maandag in elkaar geflanst is door Kim Fuller en Jennifer Saunders. Je zou denken dat de muziek de zaak kon redden maar zelfs die faalt. De beste song van de Spice Girls, `Wannabe`, wordt in een flashback (sic) weggemoffeld. Erger nog: we worden tot twee keer toe onthaald op een cover van Gary Glitter's 'My Gang'. Voor enkele komische noten moeten de cameo's zorgen: Roger Moore en Stephen Fry doen hun best, maar de artistieke integriteit van Elvis Costello en Meat Loaf worden zwaar aangetast. Iedere willekeurige tv-special over de Spice Girls is beter dan dit gewrocht. Het groepje werd rond 1995 heel populair, maar in 1999 raakten ze bijna in de vergetelheid - roem is heel vergankelijk.

Spiceworld: The movie

1997 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1997. Komedie van Bob Spiers. Met o.a. Melanie Chisholm, Emma Bunton en Melanie Brown.

De Spice Girls proberen een concert in Albert Hall voor te bereiden

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Melanie Brown op televisie komt.

Reageer