Laura Efrikian

Acteur

Laura Efrikian is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Chimera

1968 | Muziek, Familiefilm

Italië 1968. Muziek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian, Nino Taranto, Gino Bramieri en Katya Moguy.

Een bekende zanger, met verlof uit militaire dienst, vrouwtje zwanger, krijgt zijn nieuwe plaat niet op de rails en heeft geldzorgen. Zoekend naar een uitweg overweegt hij in te gaan op het aanbod van een miljonair uit Rio de Janeiro, die hem wil engageren voor een tournee door Brazilië. Een film voor positivo's, vol mensen van goede wil en met een happy ending. De laatste in de reeks door Fizzarotti geregisseerde films die Morandi maakte met zijn toenmalige echtgenote Laura Efrikian.

Perdono

1966 | Muziek, Romantiek

Italië 1966. Muziek van Ettore Fizzarotti en Caselli. Met o.a. Caterina Fabrizio, Moroni, Nino Taranto, Laura Efrikian en Gabriele Antonini.

Dit vervolg op NESSUNO MI PU[KA2]O GIUDICARE gaat weer over Marina (Caselli) en Laura (Efrikian), de verkoopsters uit het Milanese warenhuis Standa. De directiesecretaresse is met vakantie en Laura vervangt haar tijdelijk. Door het vele overwerk heeft ze weinig tijd voor haar verloofde (Moroni). Haar nichtje Marina compenseert dat en al gauw wordt het iets moois tussen die twee. De zangcarrière van Marina komt van de grond en ze zegt haar baan bij de winkel op. Ze maakt ook, uit schuldgevoel, een einde aan de verhouding met Laura's verloofde en Laura krijgt haar verloofde weer terug. Aardig om Caselli te horen met het nummer Tutto Nero, de Italiaanse versie van Paint It Black van de Rolling Stones.

Nessuno mi può giudicare

1966 | Muziek, Romantiek, Komedie

Italië 1966. Muziek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Laura Efrikian, Caterina Caselli, Fabrizio Moroni, Nino Taranto en Gino Bramieri.

Een niet opzienbarende romantische komedie met een paar bekende Italiaanse liedjes uit die periode, gezongen door Caselli. Het gaat over twee verkoopsters, Marina (Caselli) en haar nichtje Laura (Efrikian), in een groot warenhuis. De moeilijkheden beginnen als Laura verliefd wordt op de nieuwe liftboy. De chef van het warenhuis, die een oogje heeft op Laura, wordt er jaloers van.

Nessuno mi puo giudicare

1966 | Musical

1966. Musical van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Caterina Casselli, Fabrizio Moroni en Laura Efrikian.

Een niet opzienbarende romantische komedie met een paar bekende Italiaanse liedjes uit die periode, gezongen door Caselli. Het gaat over twee verkoopsters, Marina (Caselli) en haar nichtje Laura (Efrikian), in een groot warenhuis. De moeilijkheden beginnen als Laura verliefd wordt op de nieuwe liftboy. De chef van het warenhuis, die een oogje heeft op Laura, wordt er jaloers van.

Se non avessi più te

1965 | Romantiek, Muziek, Drama

Italië 1965. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian, Nino Taranto en Gino Bramieri.

Derde en laatste deel van een trilogie, vervolg op IN GINOCCHIO DA TE uit 1964 en NON SON DEGNO DI TE uit 1965, met dezelfde regisseur en cast. Deze keer wil onze jonge dienstplichtige zanger trouwen met zijn verloofde, alle militaire voorschriften ten spijt. Maar een paar mensen geven ruchtbaarheid aan het plan, wat roet in het eten dreigt te gooien.

Non son degno di te

1965 | Romantiek, Muziek, Drama

Italië 1965. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian en Nino Taranto.

Vervolg op IN GINOCCHIO DA TE uit 1964, eveneens onder regie van Fizzarotti en met dezelfde cast. Deze keer is onze jonge dienstplichtige zanger ervan overtuigd dat zijn verloofde hem heeft bedrogen met een andere man, maar gaandeweg begint hij zijn ongelijk in te zien.

Una lacrima sul viso

1964 | Muziek, Romantiek

Italië 1964. Muziek van Ettore M. Fizzarotti. Met o.a. Bobby Solo, Laura Efrikian en Nino Taranto.

Een alledaags en voorspelbaar romantisch verhaal over een beroemde Amerikaanse zanger die naar Napels gaat op uitnodiging van een muziekdocent aan het conservatorium en verliefd wordt op de mooie dochter van de docent. Er wordt oppervlakkig geacteerd en ook de meeste personages zijn oppervlakkig. Bobby Solo staat bekend als de Italiaanse Elvis Presley aangezien zijn stem echt op die van Elvis lijkt. De kijker kan genieten van veel zon, pizza, liefde en leuke liedjes.

In ginocchio da te

1964 | Romantiek, Muziek, Drama

Italië 1964. Romantiek van Ettore Fizzarotti. Met o.a. Gianni Morandi, Laura Efrikian en Nino Taranto.

Een jonge zanger moet in militaire dienst, waar hij verliefd wordt op de dochter van een officier. Hun geluk wordt bedreigd door de aanwezigheid van een ander meisje. Het zijn bijna allemaal aardige mensen in deze luchtige komedie, waarin de populaire Morandi niet alleen onder de douche, maar ook op allerlei andere locaties in zingen uitbarst.

Ercole alla conquista di Atlantide

1961 | Avonturenfilm, Fantasy, Sciencefiction

Frankrijk/Italië 1961. Avonturenfilm van Vittorio Cottafavi. Met o.a. Reg Park, Fay Spain, Ettore Manni, Luciano Marin en Laura Efrikian.

Dit derde deel in de Italiaanse Hercules-reeks wordt algemeen beschouwd als de meest geslaagde. Het blijft pulpcinema, maar de actie is amusant en de decors en fotografie zijn verrassend goed. Na de eerdere vertolkingen van klerenkasten Steve Reeves en Mark Forest kruipt nu Reg Park in de huid van de sterkste man ter wereld - toepasselijk, want Park werd maar liefst tienmaal uitgeroepen tot Mr. Universe. Hij acteert wat houterig, maar heeft een imposantere borstpartij dan al zijn tegenspeelsters, en dat is ook wat waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Laura Efrikian op televisie komt.

Reageer