Bubba is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Rats

2002 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 2002. Thriller van John Lafia. Met o.a. Mädchen Amick, Vincent Spano, Shawn Michael Howard, Daveigh Chase en David Wolos-Fonteno.

Wanneer een klant van een luxe-grootwarenhuis gebeten wordt door een rat, krijgt pr-manager Susan Costello de opdracht uit te zoeken hoe dit mogelijk was. Ze roept de hulp in van Jack Carver, een professionele rattenverdelger, die ontdekt dat heel de buurt geteisterd wordt door de gevaarlijke rattenkolonie. De officiële instanties weigeren de situatie te erkennen, waardoor Jack en Susan geen andere keuze hebben dan de strijd tegen het ongedierte zelf te voeren.

The Lazy Man's Zen

1992 | Documentaire

Verenigde Staten 1992. Documentaire van Etienne Sauret. Met o.a. Terry Ansel, Batman, Dan Bermond, Big Tony en Black Widow.

Een documentaire over mensen die alle bruggen achter zich hebben verbrand om hun leven te wijden aan hun motor, meestal een eerbiedwaardige Harley Davidson, waarmee over de Amerikaanse wegen razen. Mannen, vrouwen, jongeren, ouderen. Je vindt ze van alle slag en ze hebben een ding gemeen: ze houden van snelheid, gierende banden en de reuk van verbrande rubber. Voor hen is het meer dan een levenswijze: het is een religie, waarvoor ze alles, met inbegrip van hun leven, veil hebben. Regisseur/producent/scenarist/monteur Sauret laat hen aan het woord, zonder vragen, zonder interventies. Hij vertelt zijn verhaal met een groot gevoel voor humor, zonder dat hij de betrokkenen belachelijk maakt. Hij eindigt de film met een portret van Burt Monroe, de legendarische manitou van de motorrijders. Harley-fanaten kunnen hun hartje ophalen aan deze film, maar voor de gemiddelde kijker is het teveel van het goede. Hij haakt halverwege af. Beelden werden opgenomen door Sauret, Jeremy Pollard, Ellen Kuras, Kevin Keating en Lynn Noland.