Mirella Banti

Acteur

Mirella Banti is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Appuntamento in nero

1990 | Erotiek, Misdaad, Thriller

Italië 1990. Erotiek van Antonio Bonifacio. Met o.a. Mary Lindstrom, Mirella Banti, Andy J. Forest, Franco Citti en Daniele Stroppa.

Het regiedebuut van Bonifacio heeft een wrede, ingewikkelde film opgeleverd over een diplomaat die met een mooie mannequin is getrouwd. Zij heeft haar baan opgegeven om bij hem te kunnen zijn, maar hij maakt met zijn vriendin Eva plannen haar te vermoorden. Eva en zijn vrouw blijken vrienden te zijn, en ze vermoordem hém. De diplomatenvrouw heeft echter een broer die haar komt vermoorden om de erfenis om er met Eva vandoor te gaan. Op het eind wordt het nog ingewikkelder. Lindstrom is een geweldig stuk en dat verheft deze erotische thriller nog een beetje.

La più bella del reame

1989 | Biografie, Erotiek, Drama

Italië 1989. Biografie van Cesare Ferrario. Met o.a. Carol Alt, Jon Finch, Sergio Vastano, Nina Soldano en Mirella Banti.

Oninteressant vervolg op de erotische avonturen bij de jet- set van Marina Lante Della Rovere, nu Ripa de Meana, die haar seksuele activiteiten geboekstaafd heeft in de bestseller I miei primi quarant'anni, in 1987 verfilmd met Carol Alt. Ditkeer is er niets nieuws onder de zon, de avonturen zijn alleen wat anders gerangschikt: haar striptease in een disco, lesbische scenes, diner met Prins Charles en Diana. Het acteren mag geen naam hebben, de kleding is fraai, evenals de dames.

White Fire

1983 | Avonturenfilm, Misdaad

Turkije/Frankrijk/Griekenland 1983. Avonturenfilm van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Robert Ginty, Fred Williamson, Belinda Mayne, Jess Hahn en Mirella Banti.

Een slordig gemaakte actiefilm waarin Ginty en Mayne broer en zus zijn, hun ouders zijn door de Russen gedood en na hun vlucht zijn ze door Hahn groot gebracht in het smokkelaarsmilieu. De beiden gaan achter de superdiamant 'White Fire' aan. Het had allemaal aardig kunnen zijn maar Pallardy heeft de zaak slecht in de hand gehouden. De film is opgenomen in Turkije.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mirella Banti op televisie komt.

Reageer