John Shaw

Acteur

John Shaw is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Family of Strangers

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van Sheldon Larry. Met o.a. Melissa Gilbert, Patty Duke, William Shatner, Martha Gibson en Gordon Clapp.

Geadopteerde Gilbert houdt een race tegen de klok na een auto-ongeluk om haar natuurlijke ouders te vinden, want anders kan ze niet op tijd geopereerd worden. Gesitueerd in British Columbia, Canada. Scenario van Anna Sandor en William Cough.

Hanoi Hilton

1987 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1987. Oorlogsfilm van Lionel Chetwynd. Met o.a. Micheal Moriarty, Paul Le Mat, Jeffrey Jones, Lawrence Pressman en Stephen Davies.

De film die waarschijnlijk een ooit goed bedoelde poging was om de benarde positie van de Amerikaanse krijgsgevangenen in Vietnam in beeld te brengen, is uitgemond in een ongelooflijk saai, veel te lang, clichématig drama, dat zijn onderwerp een buitengwoon slechte dienst bewijst... en verwerpelijke ultra- conservatieve politieke dogma's opwerpt met verachtelijke opmerkingen aan het adres van Jane Fonda.

Three on a Meathook

1972 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1972. Horror van William Girdler. Met o.a. Charles Kissinger, James Pickett, Sherry Steiner, Madelyn Buzzard en John Shaw.

Een jongeman meent dat hij een krankzinnige moordenaar is, omdat zijn vader hem dat opgelegd heeft. In werkelijkheid is zijn vader de moordenaar en het duurt verschrikkelijk lang tot de zoon daar achter is. De film is geïnspireerd op het leven en werken van Ed Gein, de mensenvlees etende moordenaar, die op zijn buurt tot PSYCHO inspireerde en nog veel meer andere films, die gedenkwaardiger zijn dan deze.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Shaw op televisie komt.

Reageer