Luis Aragón is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Mi caballo prieto Rebelde

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. Joaquín Cordero, Lucha Villa, Julio Aldama en Luis Aragón.

Tijdens de Mexicaanse Revolutie wordt een jonge man verraden en vervolgens gered door zijn trouwe paard. Een zeer onsamenhangende film. Eerste van twee films, de opvolger heet LOS HOMBRES DE LUPE ALVIREZ.

Un día de diciembre

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Fernando Cortés. Met o.a. Jorge Martínez de Hoyos, Beatriz Aguirre, Luis Aragón en Jacqueline Andere.

Een jongetje ziet zijn fantasiën in een keer bewaarheid als zijn ouders met een aantal problemen te kampen krijgen. Goede opnamen en geluid, maar erg sentimenteel.

Luciano Romero

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. Fernando Casanova, Flor Silvestre, Roberto Ramírez en Luis Aragón.

Vanwege een niet betaalde schuld vermoordt een bende bandieten de vrouw van een grootgrondbezitter. Opvolger van EL HOMBRE DEL ALAZAN van Rogelio A. González. Onderhoudend en daarmee is alles gezegd.

Bala de Plata

1959 | Sportfilm

Mexico 1959. Sportfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Julio Aldama, Irma Dorantes, Angel Infante en Luis Aragón.

Om een bende mafiosi op te rollen, vermomt een man zich om hen in de ring te verslaan. Lijkt op de films met 'Santo'. De film zou een opvolger krijgen in BALA DE PLATA EN EL PUEBLO MALDITO.

Muertos de risa

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. Resortes, María Victoria, Luis Aragón en Renée Dumas.

Een circusmedewerker raakt verwikkeld in een reeks misdaden. Een uitermate sympathieke film, met in een opmerkelijke hoofdrol de vermakelijke María Victoria.