Jessica Barker

Acteur

Jessica Barker is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Matusalem

1993 | Avonturenfilm, Familiefilm, Fantasy

Canada 1993. Avonturenfilm van Roger Cantin. Met o.a. Marc Labrèche, Jessica Barker, Maxime Collin, Émile Proulx-Cloutier en Steve Gendron.

Le jardin d'Anna

1992 | Drama

Canada 1992. Drama van Alain Chartrand. Met o.a. Danielle Proulx, Jessica Barker, Roger Léger, Vincent Bolduc en Marie-Claud Lefebvre.

Hoe sportieve Barker en haar familie zich door een diepe crisis slaan, als blijkt dat zij aan leukemie lijdt. Naar een scenario van Diane Cailhier.

Amoureux Fou

1991 | Drama

Frankrijk 1991. Drama van Robert Ménard. Met o.a. Jean Rochefort, Nathalie Gascon, Rémy Girard, Danielle Prouix en Jessica Barker.

Rochefort ontmoet jeugdliefde Gascon op zijn veertigste verjaardag. Hoewel indertijd ieder zijn weegs is gegaan en ze beiden getrouwd zijn, knopen ze een hartstochtelijke relatie met elkaar aan. Ze maken er tegenover buitenwereld geen geheim van. Ze realiseren zich echter te laat dat ook aan hun verhouding een einde kan komen, waardoor ze beiden met lege handen kunnen komen te zitten. Rochefort, die in werkelijkheid twintig jaar ouder is dan zijn rol, komt heel goed over. Scenario van Claire Wojas.

Le chemin de Damas

1989 | Drama

Canada 1989. Drama van Georges Mihalka. Met o.a. Rémy Gérard, Pascale Bussières en Jessica Barker.

Jean-Marie Couturier (Gérard), thans een rustige dorpspastoor, was vroeger een hippie. Plotseling wordt hij weer geconfronteerd met dat verleden, wanneer de dochters van zijn ex- vriendin opeens voor zijn neus staan, die is veroordeeld wegens vervalsing en heling. Zijn probleem: hoe nu de ware christelijke liefdadigheid nakomen? Een vrij inconsequent en zo nu en dan weinig geloofwaardig scenario, echter gecompenseerd door uitmuntend spel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jessica Barker op televisie komt.

Reageer