Rafael Icardo

Acteur

Rafael Icardo is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Si yo fuera diputado

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Cantinflas, Gloria Mange, Andrés Soler en Rafael Icardo.

Door een reeks voorvallen wordt een arme kapper plotseling kamerlid. Een excellente komedie met Cantinflas, zowel door het publiek als door de critici bejubeld.

Si fuera una cualquiera

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Fernando Fernández, Meche Barba, Freddy Fernández en Rafael Icardo.

Een rijke banketbakker laat zich in met drugshandelaren om nog rijker te worden. De film staat stijf van de tegenstrijdigheden.

El Superhombre

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Enrique Herrera, Susana Cora en Rafael Icardo.

Door een klap op zijn hoofd, wordt bij het vallen van de avond een armzalige verslaggever bij wie alles misgaat, een superman. En zo ontstaat een opeenvolging van allerlei soorten onbenulligheden.

El Museo del crimen

1944 | Komedie, Mysterie

Mexico 1944. Komedie van René Cardona. Met o.a. David J. Bamberg 'Fu Man Chu', Pituka de Foronda, Ricardo Mondragón en Rafael Icardo.

Een diabetica en een verpleegster sterven als gevolg van het eten van vergiftigde bonbons. Een uitstekende film van Cardona, even vermakelijk als coherent, met in de hoofdrol de tovenaar Fu Man Chu, zoals hij heet in alle met hem gemaakte films.

María Candelaria

1943 | Drama

Mexico 1943. Drama van Emilio Fernández. Met o.a. Dolores del Río, Pedro Armendáriz, Alberto Galán, Margarita Cortés en Rafael Icardo.

Een vreemde en romantische geschiedenis rond het schilderij van een naakte Indiaanse, waarvan de schilder geen afstand heeft kunnen doen. Prachtige beelden van Gabriel Figueroa ondersteunen een eenvoudig maar betoverend verhaal door de regisseur en Mauricio Magdaleno tot scenario bewerkt. Bekroond op het festival van Cannes in 1949. Ook bekend als XOCHIMILCO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rafael Icardo op televisie komt.

Reageer