Richard Nelson

Acteur, Scenarist

Richard Nelson is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Hyde Park on Hudson

2012 | Biografie, Drama, Historische film

Verenigd Koninkrijk 2012. Biografie van Roger Michell. Met o.a. Bill Murray, Laura Linney, Olivia Williams, Samuel West en Olivia Colman.

Historische film over de geheime relatie tussen de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt (een continu glimlachende Murray) en zijn achternicht Daisy (Linney). Met veel aandacht voor de ontmoeting tussen Roosevelt en de Britse koning George VI (de stotterkoning uit The King's Speech). De film sprankelt tijdens die ontmoeting - die in het oorspronkelijke script nog langer duurde, maar vanwege het succes van The King's Speech werd ingekort - maar blijft te flets in het verhaal over de naïeve Daisy en de andere maîtresses die Roosevelt erop nahield.

Fiend

1980 | Horror

Verenigde Staten 1980. Horror van David W Renwick. Met o.a. Don Leifert, Richard Nelson, Elaine White, George Stover en Greg Dohler.

Een demon herrijst uit zijn graf en slobbert weerloze slachtoffers op om tot leven te komen. Een lachwekkende horrorfilm, waarin het monster - op de maat van irritante muziek - rood uitslaat als hij toehapt. Een uit de hand gelopen amateurverfilming die per ongeluk op video is uitgebracht. Een monsterlijk idee.

Terror in the Sky

1971 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1971. Avonturenfilm van Bernard L. Kowalski. Met o.a. Leif Erickson, Doug McClure, Roddy McDowall, Keenan Wynn en Lois Nettleton.

Tijdens een vlucht krijgen de piloten en verschillende passagiers van een verkeersvliegtuig last van voedselvergiftiging en de voormalige militaire helikopterpiloot McClure moet het toestel aan de grond zetten. Te veronachtzamen spanning ondanks goed spel. Scenario van Richard Nelson, Elinor Karpf en Stephen Karpf. Het is een nieuwe versie van ZERO HOUR, in 1980 geparodieerd in AIRPLANE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Nelson op televisie komt.

Reageer